Καταργήθηκε το εισιτήριο στα νοσοκομεία

Καταργήθηκε το εισιτήριο στα νοσοκομεία

Απρίλιος 02, 2015 - 08:37
0 σχόλια

Και επίσημα υλοποιήθηκε η εξαγγελία της κυβέρνησης για την κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία της χώρας, καθώς δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η σχετική απόφαση, που φέρει τις υπογραφές των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών Δ. Μάρδα, Υγείας Αν. Ξανθού και του υπουργού Εργασίας Π. Σκουρλέτη.
Σημειωτέον ότι στην πράξη το μέτρο δεν είχε εφαρμογή.

Στην απόφαση αναφέρεται: «Καταργούμε την αριθμ. Υ3Α/ΓΠ/οικ. 7829/Φ.15/1991 (ΦΕΚ 514/Β΄) κοινή υπουργική απόφαση "Καθορισμός αμοιβής εξέταστρων εξωτερικών ιατρείων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων" στο σύνολό της, όπως ισχύει και την παράγραφο 1 της αριθμ. Υ3α/ΓΠ.οικ. 88618/11.09.2002 (ΦΕΚ 1223/Β') κοινής υπουργικής απόφασης Καθορισμός αμοιβής στα Κέντρα Υγείας για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες, όπως αυτή ισχύει. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.