Κατάργηση μη απαραίτητων τηλεφωνικών συνδέσεων στην ΠΕ Αρκαδίας

Κατάργηση μη απαραίτητων τηλεφωνικών συνδέσεων στην ΠΕ Αρκαδίας

Νοέμβριος 07, 2019 - 21:50
2 σχόλια

Την κατάργηση συνολικά 33 τηλεφωνικών συνδέσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησε με έγγραφό του προς τον ΟΤΕ ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, διευκρινίζοντας ότι “δεν είναι πλέον απαραίτητες”.

Πρόκειται, ειδικότερα, για 18 συνδέσεις κι ενός τηλεφωνικού κέντρου στην Π.Ε. Αρκαδίας, 8 συνδέσεις στην Π.Ε. Αργολίδας, 6 στην Π.Ε. Λακωνίας και 2 στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

“Σκοπός μας είναι η μείωση των εξόδων, καταργούνται τα τηλέφωνα που δεν είναι αναγκαία, ενώ θα περιοριστεί και η δυνατότητα κλήσης κινητών από σταθερά τηλέφωνα των υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, διευρύνουμε το δίκτυο της ‘Σύζευξης’ που εξυπηρετεί την διασφάλιση της οικονομίας στην επικοινωνία μεταξύ των υπηρεσιακών μονάδων”.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΚΕΤΑ . ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΥΣ .........ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ Κ. ΝΙΚΑ ....... ;;;

Τους τηλεφωνικούς καταλόγους των υπηρεσιών των Π.Ε. που περιλαμβάνουν απο υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαφορετικές υπηρεσίες, συνταξιούχους 5ετίας μεχρι και αποδημήσαντες εις κύριον δεν τους βλέπει κανένα από τα "ξεφτερια" σας. Επικαιροποιείστε τους επιτέλους. Πάρτε ως υπόδειγμα αυτόν της Αρκαδίας που είναι περισσότερο πληροφοριακός.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.