Κατάντησε VARετό... Αστέρας - Ολυμπιακός 1 - 0

Κατάντησε VARετό... Αστέρας - Ολυμπιακός 1 - 0

Αύγουστος 24, 2019 - 23:25
8 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και όχι απλώς στάθηκε άξιος των περιστάσεων αλλά αισθάνεται εαυτόν αδικημένο τόσο από τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του όσο και από τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 79' στον Μπαράλες με το VAR και τον Κουμπαράκη να κλείνουν τα μάτια.

Μάλιστα η επίμαχη φάση στο τράβηγμα του Μπαράλες ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από το ριπλέι του VAR με την αρκαδική ομάδα με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος να γίνεται ξανά θεατής σε ένα κακό έργο.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Αστέρα Τρίπολης θα μπορούσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο με την εμφάνιση του να αποτελεί παρακαταθήκη για την συνέχεια της εφετινής χρονιάς αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ παράταξε την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Αντζουλάς, Βαλιέντε, Πασαλίδης) σε έναν σχηματισμό 5-4-1 με σαφείς προσανατολισμούς και με στόχο να κλείσει χώρους και να πιέσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ωστόσο μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να δώσει το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους.

Μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από σέντρα από τα δεξιά του Ραντζέλοβιτς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πασαλίδη με τον Ολυμπιακό να κερδίζει πέναλτι. Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την ευθύνη και παρότι ο Παπαδόπουλος έπεσε στην σωστή γωνία η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 9' το σουτ του Καμαρά βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαδόπουλο με τον Αστέρα Τρίπολης να απειλεί για πρώτη φορά με το σουτ του Λουίς Φερνάντεζ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Ριέρα. Με τον ρυθμό στην συνέχεια να πέφτει αισθητά η αρκαδική ομάδα έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο όμως η κεφαλιά του Ματίας Ιγκλέσιας μετά από σέντρα του Κώστιρα έφυγε λίγο άουτ .  Στο 38' και στο 40' ο Παπαδόπουλος σταμάτησε τους Ραντζέλοβιτς και Σουντανί με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό σε διάστημα 5' λεπτών να έχει δυο τελικές με τον Ποντένεσε και τον Σουντανί αλλά τον Παπαδόπουλο και πάλι να δηλώνει παρών. Ο Αστέρας Τρίπολης στην συνέχεια έλεγξε την κατοχή παίρνοντας σταδιακά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ένα άστοχο μακρινό σου του Ριέρα στο 54' και μια διπλή προσπάθεια έπειτα από φάουλ του Λουίζ Φερνάντεζ στο δέκα λεπτά αργότερα. Στο 69' οι γηπεδούχοι με γρήγοροι αντεπίθεση είχαν δοκάρι σε προβολή του Ελ Αραμπί μετά από μπαλιά του Ποντένεσε με τον Αστέρα Τρίπολης στο 69' να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Μαρκ Φερνάντεζ που μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή το σουτ όμως σταμάτησε με τα πόδια ο Σα. Στο 79' μετά από φάουλ του Κυριακόπουλου και προβολή του Πασαλίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω με τους κιτρινομπλέ να διαμαρτύρονται για τράβηγμά στον Μπαράλες, τον Κουμπαράκη να πηγαίνει στο VAR να δει την φάση και το παιχνίδι όμως να συνεχίζεται παρά τις φωνές των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται και τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 1-0.

Ολυμπιακός: Σα, Σουντανί (66' Βαλμπουενά), Σεμέδο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Ελαμντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Ραντζέλοβιτς (66' Μασούρας)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεζ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Λουίς Φερνάντεζ (66' Σίτο) και Μαρκ Φερνάντεζ (79' Mπαράλες).

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ραχούλες πέστε αλεύρι. Η ΘΡΥΛΑΡΑ σας γυρεύει.χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Εγταωε ,1_0 και με βαρ.

@Anonymous 23:33, Έλα πες την αλήθεια, τα χρειάστηκες λίγο όταν είδες το πρώτο Replay του var, αλλά μετά έδρασε η τεχνολογία, με τα μακρινά πλάνα και σώσατε τα προσχήματα...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΈ.... ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΤΗΣ ΒΡΏΜΑΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΡΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.