Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου στο σεμινάριο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (pics,vid)

Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου στο σεμινάριο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (pics,vid)

Μάρτιος 13, 2018 - 10:15
1 σχόλια

Με τη συμμετοχή πλήθους γονέων και παιδιών πραγματοποιήθηκε το δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στην Τρίπολη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και Πρόεδρος της Cyber Security International Institute (CSI) Μανώλης Σφακιανάκης.

Μιλώντας για τη δράση «Προστάτεψε το παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» τόνισε ότι επιδιώκεται να λειτουργήσει ως μια μορφή πρόληψης, επιμόρφωσης και ενημέρωσης των γονέων, των εκπαιδευτικών και των παιδιών για το τόσο σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας στο Διαδίκτυο, για την επικινδυνότητα του ηλεκτρονικού εγκλήματος και τους τρόπους προστασίας από αυτό. «Τo Διαδίκτυο αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Ωστόσο κρύβει πολλούς κινδύνους ιδιαιτέρως για τους μικρότερους σε ηλικία».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τέθηκαν κρίσιμες ερωτήσεις, από τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις.

Το σεμινάριο χαιρέτισε η διευθύντρια Ανάπτυξης της iDialogue Δέσποινα Γριβέα η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο όραμα όλων εκείνων που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, προκειμένου να εκπαιδευτούν όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες σε θέματα που αφορούν στο Διαδίκτυο, τη «νέα μας γλώσσα».
 

Video: 

Arcadia Portal.gr Σεμινάριο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τον Σφακιανάκη στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μαλιστα. Μιλανε για ασφαλεια διαδικτυου τα 2 συνεταιρακια. Τι αλλο θα δουμε και θα ακουσουμε και σε τουτη τη πολη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.