Κατάληψη στο γραφείο του διοικητή από τους εργαζόμενους στην σίτιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (vid)

Κατάληψη στο γραφείο του διοικητή από τους εργαζόμενους στην σίτιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (vid)

Δεκέμβριος 28, 2018 - 14:39
5 σχόλια

Αποφασισμένοι να δικαιωθούν είναι οι εργαζόμενοι στην σίτιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, οι οποίοι από 1-1-19 θα βρεθούν χωρίς δουλειά αφού η σύμβασή τους λήγει στο τέλος του χρόνου.

Την Παρασκευή οι εργαζόμενοι έχοντας στο πλευρό τους το σωματείο εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή Πέτρου Τομάρα.

Η Γραμματέας ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ Π. Πανούση ο κ. Κουρδάκης Χάρης από την συντονιστική επιτροπή αγώνα αναπήρων, ο κ. Γούργαρης περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η κυρία Αποστολοπούλου εργαζόμενη στη σίτιση και από το ΠΑΜΕ ο ιατρός Τσιλιβαράκης Δημήτρης μίλησαν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr.

Πετούν τέσσερις εργαζόμενες  στο δρόμο μέσα στις γιορτές, ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες ανανέωσης των συμβάσεών τους, τουλάχιστον για ένα χρόνο. Δεν είναι πολυτέλεια και αναχρονισμός για τον εργαζόμενο να έχει σταθερή δουλειά, και το νοσοκομείο της Τρίπολης είναι ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού

 »Απαιτούμε ν’ ανανεωθεί η σύμβαση και στις 4 εργαζόμενες στην προοπτική της πλήρους απασχόλησης και της μονιμοποίησής τους, γιατί είναι δικαίωμά τους και δικαίωμά μας οι εργαζόμενοι να δουλεύουμε με δικαιώματα και να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Αυτό μας το δίκαιο αίτημα δεν εμπλέκεται σε τίποτα με τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ την οποία έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και η οποία θα προχωρήσει κανονικά».

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Κινητοποίηση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απόλυση εργαζομένων


5 Σχόλια

Μιλανε τα επαγγελματικα στελεχη και συνταξιουχοι για εργασιακα δικαιωματα τυπου βορειας κορεας

Να φτιαξει το κκε το δικο του ασεπ και να τους προσλαβει ολους αλλα ξεχασα η κρατικη επιχορηγηση φτανει μονο για τα κομματικα μελη

Με τα λεφτά των άλλων άρχοντες οι σύντροφοι (συν + τρέφομαι - τροφή - μάσα)

Ο γοντικας και ο γουργαρης καθε ποτε πηγαιναν στη δουλεια τους?αν και δημοσιοι υπσλληλοι μιλανε εκ του ασφαλους.μιλανε με γεματη την αμακα αυτοι και οι ομοιοι τους.κατι αλλο ποσοι απο το κκε που τους ταιζει ο ντορβας του δημοσιου εχουν διοριστει μεσω γραπτου διαγωνισμου ή μεσω μοριοδοτησης.?αυτοι ειναι το κκε εχουμε την ασφαλεια μας και πουλαμε φανφαρες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.