«Κατάληψη» στην πλατεία Άρεως από την λέσχη μοτοσυκλετιστών V-Strom (photos)

«Κατάληψη» στην πλατεία Άρεως από την λέσχη μοτοσυκλετιστών V-Strom (photos)

Μάιος 24, 2015 - 12:29
7 σχόλια

Κυριακή μεσημέρι και στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης βρίσκονται παρκαρισμένες πάνω από 80 μηχανές Suzuki V-Strom!

Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών V-STROM ξεκίνησε από την Αθήνα για εκδρομή και πραγματοποιεί στάση στην Τρίπολη.

Δείτε τις ομορφες εικόνες με τις μηχανές παρκαρισμένες σε σειρά...


7 Σχόλια

Που είναι η τροχαία? Δηλαδή όταν παρανομούν 80 μαζί δεν είναι παρανομία? Εδώ και αρκετό καιρό η πλατεία έχει γίνει <<μπάτε σκύλοι αλέστε>> πόσα τροχοφόρα περνούν κάθε στιγμή από πεζόδρομους και πλατεία? Πόσα καταστήματα "υγειονομικού" !! ενδιαφέροντος έχουν άδεια γιά τόσα πολλά τραπεζοκαθίσματα? Τουλάχιστο πληρώνουν στο δήμο και πόσα?

@Δημήτρη 100 και πλέον άνθρωποι, ήρθαν βόλτα στη πόλη, μας διαφήμισαν από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξόδεψαν τα χρήματα τους (καφέ, φαγητό, βενζίνη κα) σε καταστήματα της πόλης και ήσυχα και ωραία γύρισαν σπίτι τους. Ίσως να είχαν ζητήσει άδεια από τον Δήμο, ίσως & όχι (αν και το σωστό είναι να υπάρχει πάντα άδεια). Να μην γκρινιάζουμε με τα πάντα, αυτή η υπερκριτική του πληκτρολογίου δεν βγάζει πουθενά. Φιλικά Π

ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ;;; ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑ-ΓΚΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2015 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΟΧΗ. ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Ας αποφασίσει η αστυνομία να είναι νόμιμη η ίδια, με όλα τα οχήματα της και των φυλακών που κάθε πρωί έχουν την πλατεία για παρκάρισμα, και μετά οι πολίτες θα ακολουθήσουν.

Αν έρθουν 80 καβαλάρηδες και δέσουν τα γυμνασμένα άλογά τους στις κολώνες της πλατείας πως λέτε να αντιδράσει το σινάφι των καφετζήδων, η τροχαία πάντως θα είναι αναρμόδια

Και μετά έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα….. άκου λεει «Δείτε τις όμορφες εικόνες με τις μηχανές παρκαρισμένες σε σειρά...» δηλαδή αν έρχονταν 10 τουριστικά λεωφορεία επειδή θα άφηναν κάποια χρήματα στην πόλη θα είχαν και το δικαίωμα να παρκάρουν πάνω στη πλατεία και εγώ σαν πολίτης αυτού του ****** που θέλει να λέγεται πόλη να καλούμε να το θαυμάσω και να το ανεχτώ κιόλας;;;;;;;;; Απαράδεκτοι αυτοί που έβαλαν τις μηχανές πάνω στην πλατεία, αυτοί που το είδαν και το ανέχτηκαν χωρίς να ειδοποιήσουν την αστυνομία αλλά και εσείς που μας παροτρύνεται να δούμε και τις όμορφες εικόνες….. Εδώ κολλάει αυτό που λεει «μαγκιά……….. και εξάτμιση».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.