Καταιγίδα η Τεγέα 4-0 τις Βρασιές (video)

Καταιγίδα η Τεγέα 4-0 τις Βρασιές (video)

Οκτώβριος 25, 2014 - 20:47
0 σχόλια

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Τεγέα κόντρα στις Βρασιές το απόγευμα του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Κάρτσοβας με τον Καραμπέτσο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πετυχαίνοντας τα 3 από τα 4 συνολικά τέρματα της ομάδας του σκοράροντας μάλιστα και με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Η Τεγέα μπήκε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσαλγιτζόπουλου. Η συνέχεια του παιχνιδιού άνηκε στην ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου που συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες ψάχνοντας και δεύτερο γκολ. Τελικά ο Καραμπέτσος με αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ στο 42’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξυδιά  γράφοντας έτσι το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Βρασιών προσπάθησε να αντιδράσει και στο 56’ ο Σούρσος με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής ανάγκασε τον Κωνσταντόπουλο σε θεαματική εκτίναξη  με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Από κει και πέρα η Τεγέα ανέβασε και πάλι στροφές με την  σέντρα σουτ του Βρούβα να σταματά στο δοκάρι και τον Καραμπέτσο να βρίσκει άλλες δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας πρώτα στο 80’ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή το 3-0  και στο 82’ με πλασέ από κοντά να κάνει το τελικό 4-0 και τον ίδιο να σημειώνει χατ τρικ.

Σκόρερ: (3' Τσαλγιτζόπουλος, 42', 80', 82' Καραμπέτσος)

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Καρράς, Λεσάι, Μαντίκος, Λάγγας, Βρούβας, Καραμπέτσος, Ιωάννου(Γκανάς), Μετσάι(Παπαδάτος), Τσαλγιτζόπουλος, Δούκας(Ασημόπουλος)

Βρασιές: Ξυδιάς Α., Μπισμπίκος, Πετρής, Ξυδιάς Σ., Τσαγγούρης Π., Τσαγγούρης Κ., Βλαχοπαναγιώτης(Σούρσος), Τσαγγούρης Α.(Λυτρίβης), Ζαχαρόπουλος, Οικονομάκης, Κολοβός

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τεγέα-Βρασιές 4-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.