«Καταιγίδα» Αστέρας

«Καταιγίδα» Αστέρας

Ιανουάριος 15, 2017 - 19:11
5 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 4-1

Επιβλητικός ο Αστέρας Τρίπολης σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Παναιτωλικό πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Το γρήγορο γκολ του Παναιτωλικού στο 9’ από τον Μουνιός φαίνεται να αφήπνησε τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπου στην συνέχεια πάτησαν γκάζι φθάνοντας στην ανατροπή και στην νίκη με 4-1.

Η αρκαδική ομάδα απάντησε στο γκολ του Παναιτωλικού με τον Στανισάβλιεβιτς στο 38’ και πήρε το προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάσα στο 41’. Στο 49’ ο Στανισάβλιεβιτς έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το 3-1 με τον Τσουκαλά στο 58’ με κεραυνό έξω από την περιοχή να γράφει το τελικό 4-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενος από 71΄με παίχτη λιγότερο μετά τον τραυματισμό του Ιγκόρ καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εως εκείνο το σημείο είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του.

Η ανοδική πορεία των κιτρινομπλέ και η συνεχής βελτίωση τους από παιχνίδι σε παιχνίδι επιβεβαιώθηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Αστέρα Τρίπολης να κοιτάει πλέον μπροστά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την Τετάρτη (18/1, 19:30) στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει δυνατά και να χάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 7’Μανιά. Η απάντηση του Παναιτωλικού στην ευκαιρία του Αστέρα ήρθε με γκολ στο 9’ όταν από την σέντρα του Ρόσα και το γλίστρημα του Μπέρτου επωφελήθηκε ο Μουνιός στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 12’ ο Μάσα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 35’ ένα ακόμα λάθος στην άμυνα του Αστέρα λίγο έλειψε να το πληρώσει με τον Σελίν να σώζει την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Στανισάβλιεβιτς πήρε το ριμπάουντ μετά την προσπάθεια του Μανιά και την προσωρινή απόκρουση του Κυριακίδη κάνοντας 1-1.  Στο 41’ ο Σέρβος άσος της αρκαδικής ομάδας θα κερδίσει πέναλτι με τον Μάσα να είναι ψύχραιμος και να κάνει το 2-1 και την ανατροπή που ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε στην επανάληψη με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 49’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς έκανε το 3-1 σε μία πανομοιότυπη φάση με το γκολ της ισοφάρισης έπειτα και πάλι από ριμπάουντ σε ασθενή απόκρουση του Κυριακίδη πάνω στο Μανιά. Στο 58’ μετά από ωραία συνεργασία και κεραυνό του Τσουκαλά ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε και τέταρτο τέρμα κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη του. Από κει και πέρα οι κιτρινομπλέ ελέγχοντας τον ρυθμό κλήθηκαν να διαχειριστούν την υπερ τους διαμορφωμένη κατάσταση κάνοντας το εξαιρετικά μη αντιμετωπίζοντας  προβλήματα φθάνοντας έτσι στην σπουδαία νίκη με 4-1 επί της ομάδας του Αγρίνιου.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Γκολ:  38', 49' Στανισάβλιεβιτς, 42' πεν. Μάσα, 58' Τσουκαλάς - 9' Μουνιός

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (59' Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (46' Λουίς Φαρίνια), Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Μανιάς (68' Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (73' Βασιλούδης), Ρόσα (66' Ρότσα), Μουνιός, Κλέσιο, Μαρκόφσκι (61' Κουτρομάνος).

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ο ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙ ΒΙΣΜΑ ΠΑΊΖΕΙ ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΆΘΕ ΚΥΡΙΑΚΉ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΌ ΜΈΤΡΟ? Ο Δε Διμουτσος για να τρέξει θέλει κερμα....

Τίποτα ρε παιδιά κανένας δεν διάβασε το άρθρο να σχολιάσει κάτι για την ομάδα Κανένα λάθος δεν είδατε γράψτε κάτι η δεν έπιανε nova η καφετέρια σήμερα Γιατί στις ήττες πολλά σχόλια διάβαζα πάντα για το καλό της ομάδα βέβαια

Τι έγινε;;Τα παπαγαλάκια εξαφανίστηκαν;Εγώ το έλεγα κ συνεχίζω να το πιστεύω,η ομάδα δ ήθελε παίχτες που κάποιοι τόσο εύκολα απαξιωνανε 22 παίχτες κ διοίκηση.η ομαδα ήθελε έναν σοβαρό στοιχειώδη προπονητή που φαίνεται πως τον βρήκε.εφυγε ο Χαβος"ο θεός να τον κάνει coach" κ η ομάδα απέκτησε ξαφνικά υγεία.απλα πράγματα,η γη γυρίζει για όσους δ το γνωρίζουν όπως επίσης κ η μπάλα εκτός από πορ..η είναι κ στρογγυλή.

Η ομάδα έπαιζε χωρίς στόπερ και χωρίς επιθετικό! Λογικό είναι με την προσθήκη ενός στόπερ και ενός απλά καλού επιθετικού να ανέβει επίπεδο. Όταν μπει και ο δεύτερος στόπερ που πήραμε στην 11αδα θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ολυμπιακός έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και δείχνει εδώ και καιρό ότι είναι εκτός φόρμας. Με μια νίκη επί του Ολυμπιακού μπορούμε να έχουμε κάποιες ελπίδες για 5άδα.

22.59 πρεπει να εισαι και ολιγον στοκος δεν εξηγητε διαφορετικα,ακομα και η ομαδα αυτη που βλεπεις τωρα ,που εχει βελτιωθει εχει καμια σχεση με την ομαδα των προηγουμενων ετων? ΚΑΜΙΑ υπαρχουν παιχτε μεσα που δεν κανουν για την ομαδα,η ομαα εχει βελτιωθει και αν θλει ναπαει ψηλα θελει και αλλους παιχτες,δλδ τι πρεπει να κανουμε να βγαινουμε καθε βδομαδα και να κραζουμε? σε ικανοποιησα η εισαι ανικανοποιητος πουλακι μου?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.