Κάταγμα ο Μάσα

Κάταγμα ο Μάσα

Μάιος 28, 2015 - 18:04
0 σχόλια

Το χτύπημα του Πάμπλο Μάσα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League την Τετάρτη (27/5) φάνηκε να είναι αρκετά σοβαρό.

Ο Αργεντινός άσος της αρκαδικής ομάδας υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα ακολουθήσει ειδική  θεραπευτική αγωγή και έτσι δεν θα είναι παρών να βοηθήσει την ομάδα του κρίσιμο φινάλε των play off.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για τον Αστέρα καθώς ο Φακούντο Πάρα αποχώρησε από τον αγώνα με τον Ατρόμητο με κάκωση στο γόνατο, ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά υποβλήθηκε και αυτός σε εξετάσεις και θα μείνει έξω για τις επόμενες μέρες λόγο θλάσης στο δικέφαλο με τον Λομπάτο να είναι το τελευταίο «θύμα» αποχωρώντας από την προπόνηση της Πέμπτης (28/5) με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι τραυματισμοί χτυπούν την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης σε ένα σημείο όπου δίνει την μάχη  με τον ΠΑΟΚ για την 2η προνομιούχο θέση των play off που οδηγεί στους ομίλους του Europa League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.