Καταγγελίες Σκαντζού για τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ (vid)

Καταγγελίες Σκαντζού για τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ (vid)

Φεβρουάριος 28, 2017 - 14:52
2 σχόλια

Εξαγριωμένος με την στάση του προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου Γ.  Γρυπιώτη εμφανίστηκε το μέλος του συμβουλίου και πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.

Ο κ. Σκαντζός μίλησε για την ακύρωση της συνεδρίασης του Φορέα η οποία έγινε για λόγους που  δεν βρίσκουν σύμφωνο τον ίδιο, αναγκάζοντάς τον όπως είπε να θέσει  ζήτημα καλής προεδρίας από τον κ. Γρυπιώτη.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκαντζός η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ είχε κανονιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου το απόγευμα. Αλλά ο πρόεδρος με νέα ανακοίνωσή του την ίδια μέρα, ακύρωσε την κανονισμένη και σοβαρή  συνεδρίαση η οποία θα είχε ως θέμα προς συζήτηση το σχέδιο έγκρισης προγραμματικής σύμβασης με την περιφέρεια για το ΣΔΙΤ.

Όπως τόνισε η ακυρωτική επιστολή που έλαβαν  δεν περιελάμβανε το σχέδιο έτσι ώστε τα μέλη να είναι ενήμερα για το τι θα κληθούν να συζητήσουν. Μεταξύ άλλων ο κ. Σκαντζός ανέφερε ότι η αιτιολογία ακύρωσης της συνεδρίασης ήταν εξοργιστική, γιατί ανέφερε «αναβάλουμε την συνεδρίαση γιατί δεν έχουμε λάβει τις παρατηρήσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου όπου τις είχε σταλεί ο σχεδιασμός».

«Ο ΦΟΔΣΑ είναι ένα όργανο που εκπροσωπείται από του δήμους οι οποίοι έχουν να κάνουν με την διαχείριση χρημάτων των πολιτών, έτσι δεν επιτρέπεται να μην έχει γνωστοποιηθεί ποια είναι αυτή η σύμβαση και τι θα αφορά», τόνισε ο κ. Σκαντζός.

 «Ο κ. Γρυπιώτης δεν έχει το πολιτικό ανάστημα για να μην ενημερώνει τα μέλη του Φορέα στο οποίο είναι πρόεδρος»

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δρόμος που θα ακολουθήσει είναι μονόδρομος ανακοινώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσει με την σύμπραξη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταγγελίες Σκαντζού για Γρυπιώτη


2 Σχόλια

Από τότε που έφυγε από δήμαρχος όλο καταγγελίες αυτό το παιδί, τι άλλαξε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.