Καταγγελίες για «λάσπη» και συκοφαντίες στην συνεδρίαση του Λιγνιτόσημου στην Τρίπολη (vid)

Καταγγελίες για «λάσπη» και συκοφαντίες στην συνεδρίαση του Λιγνιτόσημου στην Τρίπολη (vid)

Φεβρουάριος 19, 2019 - 14:35
3 σχόλια

Προεκλογικές κόντρες επικράτησαν στην συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης για την διαχείριση και υλοποίηση του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.

Παράνομη είναι η παρουσία σας στην αίθουσα αυτή είπε ο κ. Κουρουνιώτης Βασίλειος ο οποίος συμμετέχει σαν εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας απευθυνόμενος στον κ. Τσιριγώτη και τον κ. Φουσέκη οι οποίοι εκπροσωπούν τον δήμο Μεγαλόπολης στις συνεδριάσεις του Λιγνιτόσημου.

Η απάντηση στις καταγγελίες δεν άργησε να έρθει με τον κ. Τσιριγώτη  να χαρακτηρίζει ως αγενή και λασπολόγο τον κ. Κουρουνιώτη.

Για να απαντήσει για το αν η παρουσία του κ. Φουσέκης και Τσιριγώτη είναι νόμιμη ο λόγος δόθηκε στην κυρία Αρμούτη, η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι νόμιμοι εκπρόσωποι με απόφαση της ΠΕΔ.

Στην συνέχεια ο κ. Τσιριγώτης κατήγγειλε ως λασπολόγο και συκοφάντη τον κ. Κουρουνιώτη, ζητώντας αυτά που αναφέρει να καταγραφούν στα πρακτικά: «Είναι ο μεγαλύτερος συκοφάντης της επιτροπής παρακολούθησης»

Ο κ. Κουρουνιώτης επέμεινε ρωτώντας για το αν υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης στην ΠΕΔ για την νόμιμη εκπροσώπηση των δύο, τονίζοντας ότι υπάρχει απόφαση δημάρχου και όχι Δημοτικού συμβουλίου, επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς στον κ. Τσιριγώτη.

Έπειτα τον λόγο έλαβε επί προσωπικού ο κ. Φουσέκης καταγγέλλοντας ότι ο κ. Κουρουνιώτης ως συκοφάντη και αγράμματο στα αυτοδιοικητικά.

Λυπούμαι και ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Πρέπει να ανακαλέσετε

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταγγελίες για «λάσπη» και συκοφαντίες στην συνεδρίαση του Λιγνιτόσημου


3 Σχόλια

Εδώ έπρεπε να βρίσκεται συγκεκριμένος ψηλός και ξεραγκιανός πρόεδρος, ο επονομαζόμενος και "σκαντζόχοιρος". Η λάσπη είναι ο φυσικός του χώρος. Την ξέρει καλά και τον ξέρει κι αυτή. Είναι σχέση αλληλοσεβασμού, σχέση εμπστοσύνης. Μιλάμε για αμοιβαία συμπάθεια. Στο πέταγμά της δε, είναι εξπέρ...

Ο Λασπωτήρας ετοιμάζει την λάσπη και τον ανεμιστήρα για να ξεκινήσει δειλά δειλά την εκτόξευση της οπου του δώσει εντολή ο Μήτσος όπως ακριβώς έκανε και το 2014.

Μιλάνε στο κινητό σαν να βρίσκονται σε ιδιωτικό χώρο εν ώρα δημόσιας συνεδρίασης. Μήπως είναι ΠΑΣΟΚ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.