Καταγγελία Σμυρνιώτη για την καταβόθρα στο Ζευγολατιό

Καταγγελία Σμυρνιώτη για την καταβόθρα στο Ζευγολατιό

Φεβρουάριος 06, 2019 - 20:01
1 σχόλια

Σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης εγκαλεί την δημοτική αρχή και τους αρμόδιους για τα αντιπλημμυρικά έργα τα οποία είναι ελλιπέστατα όπως σημειώνει. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr από τις πλημμύρες στο Ζευγολατιό.

Καταβόθρα Ζευγολατιού στις 25.01.19 και 06.02.19.
"Ελπίζω όταν αποσυρθούν τα νερά να μην "αποκαλυφθεί" ότι ο πέτρινος προστατευτικός τοίχος - που τμήμα του ήταν ήδη κατεστραμμένο στις 25.01.19 με αποτέλεσμα τα νερά στην προηγούμενη πλημμύρα να περνάνε όχι μόνο από το άνοιγμα αλλά και από δεξιά του (φωτο 1) - να μη κατέρρευσε ολοκληρωτικά και έκλεισε το στόμιο της καταβόθρας γιατί τότε δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με κάποιους ανευθυνοϋπεύθυνους σαν αυτούς που "καθάρισαν δυο φορές τα χαντάκια" αλλά δεν φρόντισαν να μαζέψουν τα λίγα ξύλα και τα πλαστικά που έκλειναν το άνοιγμα του τοίχου ενώ μιλάνε και για ανάγκη επιτάχυνσης της "γεωτεχνικής" μελέτης (sic) για να γίνει ένα μεγάλο έργο.
Υ.Γ. Ότι έργο και να γίνει αν ο αποδέκτης (καταβόθρα) δεν λειτουργήσει πάλι θα πλημμυρίσεις..."

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

αδιαφοροι κ ανικανοι να ασχοληθουν λιγο σοβαρα με τον συναθρωπο τους που αντιμετωπίζει χρονιο προβλημα. μην τολμησετε να ασχοληθειτε με το Ζευγολατιο !! εμεις ξερουμε τι θελει κ χρειαζετε το χωριο μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.