Καταγγελία για την ανοχή στη Χρυσή Αυγή στον Δήμο Τρίπολης

Καταγγελία για την ανοχή στη Χρυσή Αυγή στον Δήμο Τρίπολης

Απρίλιος 30, 2019 - 13:17
13 σχόλια

Την Τρίτη 30/04 πραγματοποιήθηκε διακομματική σύσκεψη, που συγκάλεσε η Δημοτική Αρχή Τρίπολης με θέμα την παραχώρηση χώρων και την προβολή θέσεων για την προεκλογική περίοδο.

Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά την έναρξη της συνεδρίασης απαίτησε να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες. Απαίτησε να αποχωρήσουν οι υπόδικοι, εγκληματίες, ναζιστές. Ταυτόχρονα ζήτησε από την Δημοτική αρχή να μην παραχωρηθεί κανένας χώρος και καμία διευκόλυνση στην ναζιστική – εγκληματική οργάνωση.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής κ. Καπόγιαννης, αρνήθηκε τον αποκλεισμό της ΧΑ.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ που και αυτοί αρνήθηκαν τον αποκλεισμό της ΧΑ, ενώ με τη στάση τους κάλυψαν την παρουσία των εκπροσώπων της ΧΑ οι υπόλοιποι παρόντες (επρόσωπος υποψήφιου Περιφερειάρχη Μπουντρούκα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόσνος, επρόσωπος του υποψήφιου Δημάρχου Τσιαμούλου).

Μπορούσαν και έπρεπε να πάρουν τέτοια πολιτική απόφαση. Το έχουν κάνει άλλοι Δήμοι όπως της Αθήνας, της Πάτρας κτλ. Όμως δεν ήθελαν.

Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή του κ. Παυλή, που στις επερχόμενες εκλογές στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, οι διάφοροι «προοδευτικοί» αλλά και «συντηρητικοί», αθωώνουν με την στάση τους την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση και της δίνουν βήμα να δηλητηριάζει το λαό της πόλης μας, στο όνομα μάλιστα της «Δημοκρατίας».

Η στάση τους αυτή απόδειξε στην πράξη το πόσο κούφια λόγια είναι οι «προοδευτικές συμμαχίες ενάντια στην ακροδεξιά» που προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την μία ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τον κίνδυνο της ακροδεξιάς και από την άλλη, μέσω του υποψήφιου δημάρχου που στηρίζει, δίνει βήμα στην ΧΑ να προπαγανδίζει τις θέσεις της. Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλα, όπως οι κοινές φωτογραφήσεις με τους Ναζί στα νησιά του Αιγαίου, οι κοινές συναθροίσεις σε μια σειρά εκδηλώσεις, η συγκυβέρνηση με τον ακροδεξιό Καμμένο για 4 χρόνια και τώρα με διάφορους ακροδεξιούς κτλ.

Ο λαός της Τρίπολης να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Η μόνη απάντηση στους ναζί, το φασισμό και την ακροδεξιά είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού.

Δελτίο Τύπου


13 Σχόλια

καμιά συμπάθεια στην χρυσή αυγή αλλά να μιλάνε για δολοφόνους οι θαυμαστές του μπέρια πάει πολύ

Είναι γνωστό ότι οι σκληρότερες μάχες γίνονται μεταξύ συμμοριών για την επικράτηση στο λούμπεν προλεταριάτο και όχι μεταξύ κάποιας συμμορίας και του Νόμου.

Ειναι απαραδεκτο και τριτοκοσμικο να προσπαθουν οι μπολσεβικοι να Μας αποκλεισουν απο καθε νομιμη και νομοτυπη εκδηλωση.Τουλαχιστον ειναι ειλικρινεις σε αντιθεση με καποιους αστους που κρυβονται πισω τους ενω οταν βρεθουν σε καποιο δεξιο χωριο παριστανουν τους Ηρακλειδεις ! Εμεις Προχωρουμε σφυριζοντας πανω και κατω και αδιαφοροντας για την αγαπη η το μισος των Αλλων. Δημητριος Δολτσινιαδης,Περιφερειακος Συμβουλος Ελληνικης Αυγης για την Πελοποννησο

Α, όλα κι όλα! Δεν θέλω κουβέντα για τη Χρυσή Αυγή, γιατί στις προηγούμενες εκλογές είχαν στηριξει τη δημαρχάρα της λακούβας, των αδέσποτων και των λύσεων στο τσεπάκι. Θα ξεχάσω που τους είχε μαζέψει ο εκδιωχθείς ομοϊδεάτης τους πρώην μπάτσος νυν σφίχτης και τους πήγαινε με βήμα αλαλάζοντας "Παυλή προχώρα, στη δημαρχία τώρα"; Θα μου πείτε τώρα, τί κατάλαβε η Τρίπολη που ο Παυλής προκεχώρησε εις την δημαρχίαν. Απολύτως τίποτα. Γι' αυτό στις εκλογές αυτές, το σύνθημα θα είναι ελαφρώς παραλλαγμένο: "Παυλή προχώρα, τσακίσου σπίτι ΤΩΡΑ"!!!

Δηλαδη η ΝΔ και το Πασοκ ειναι οι ''νομιμοι'' ( μαφια φυλακων,siemens,novartis,σκανδαλο κοσκοτα και δεν συμμαζευεται ) και οι αλλοι ειναι οι παρανομοι.Εδω γελαμε.................

Για το πόσο παράνομοι είστε θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Για το ότι είστε ναζιστες το έχετε παραδεχθεί μέσα από την επίσημη φυλλάδα σας τη Χρυσή αυγή. Για να μην ξεχνάμε ναζιστής σημαίνει και προδότης του Ελληνικού Εθνους.

Αδιαφορώ αδιαφορόντας Δολτσινιάδη. Ο λαός θα σας στείλει σπίτια σας μια για πάντα.

O Λαος πλεον εχει ροπη προς τα Εθνικιστικα Κινηματα οπως ειχε προς την Αριστερα και τον Αναρχισμο τα πρωτα χρονια της μεταπολιτευσης και η ροπη αυτη θα κρατησει τουλαχιστον εικοσι χρονια ,αν δεν γινει βεβαια κανας πολεμος.Θα εισαι αιωνοβιος για να το δεις.......................

Μια δημοκρατια που ηρθε το 74 με τις βαλιτσες του τουρκικου στρατου δεν μπορει να λεει τι σημαινει προδοτης !

Φωνάζουν οι σφαγείς του Μελιγαλα, φενεου κλπ κλπ, που έχουν κάτω από 5%, για το τρίτο κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Φεύγετε ρε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.