Καταγγελία για εισβολή και τραμπουκισμούς στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καταγγελία για εισβολή και τραμπουκισμούς στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Οκτώβριος 13, 2018 - 16:32
0 σχόλια

Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 35.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουν με τον πλέον έντονο τρόπο την εισβολή στα γραφεία της από νεαρό άντρα που κατά δήλωση του (και όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα από την αστυνομία) είναι γιός του Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαου Μπακουλόπουλου.

Ο νεαρός Μπακουλόπουλος εισέβαλε έξαλλος στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρίζοντας, προπηλακίζοντας και χειροδικώντας κατά του (καθαιρεμένου την ίδια ημέρα) Προέδρου κ.Βαγγέλη Χριστοφόρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας.

Τέτοιες πρωτοφανείς συμπεριφορές, που θυμίζουν παλαιότερες μαύρες εποχές, δεν θα μείνουν αναπάντητες, πολύ περισσότερο όταν προέρχονται από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον ενός δημόσιου λειτουργού. Ήδη κατατέθηκε μήνυση από τον κ. Χριστοφόρου Ευάγγελο και ξεκίνησε η διαδικασία του αυτόφωρου.

Καλούμε όλους τους θεσμούς και τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψουν τις νόμιμα λειτουργούσες οργανώσεις και τις διοικήσεις τους από τέτοιου είδους συμπεριφορές και από κάθε εκτροπή που οδηγεί σε κατάχρηση εξουσίας από δημόσιους λειτουργούς.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.