Καταδίωξη στον Κάμπο Ηλείας - Το όχημα των δραστών εμβόλισε περιπολικό (pics)

Καταδίωξη στον Κάμπο Ηλείας - Το όχημα των δραστών εμβόλισε περιπολικό (pics)

Ιανουάριος 07, 2020 - 11:37
3 σχόλια

Για περίπου μια ώρα οι αρχές καταδίωκαν δύο σεσημασμένους άντρες που δεν σταμάτησαν στο σήμα της Αστυνομίας, στην καρδιά του Κάμπου της Ηλείας, στην περιοχή της Αγίας Μαύρας, το βράδυ της Δευτέρας, όπως σας μετέφερε από την πρώτη στιγμή το ilialive.gr.

Ήταν μια καταδίωξη τρόμου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο δράστες με τη μαύρη πολυτελή Mercedes σε όλη τη διάρκεια της, κινήθηκαν με υψηλές ταχύτητες 170-180 χ.α.ω ακόμα και μέσα σε χωριά.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ Δ.Α. Ηλείας με δύο οχήματα έκαναν περιπολία στην περιοχή του Κάμπου, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας. Περίπου στις εννέα, είδαν στο χωριό Αγ. Μαύρα, την πολυτελή μαύρη Mercedes να κινείται αργά στους χωματόδρομους ανάμεσα σε χωράφια.

Έκαναν τότε σήμα στον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να κάνουν έλεγχο. Τότε αυτός πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Οι δράστες κινήθηκαν σε Αυγείο, Καλύβια, Ρουπάκι και Λευκοχώρι, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν ζητώντας ενισχύσεις ώστε να μπορέσουν κάπου να τους μπλοκάρουν.

Οι δράστες στην προσπάθειά τους να φύγουν αποκλείστηκαν σε χωματόδρομο που οδηγούσε σε αδιέξοδο. Τότε οι αστυνομικοί έκλεισαν με τα οχήματά τους το δρόμο προκειμένου να τους συλλάβουν.

Οι δράστες δεν δίστασαν να πατήσουν γκάζι και να εμβολίσουν τα περιπολικά χωρίς όμως να καταφέρουν να διαφύγουν, απο το σημείο. Τότε άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να τρέχουν προς τα χωράφια με τις πορτοκαλιές.

Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν τρέχοντας και κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα είναι σεσημασμένα με αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους για υποθέσεις ναρκωτικών και είναι κάτοικοι χωριών της περιοχής του Κάμπου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρέθηκαν στο όχημα σύνεργα για τη διακίνηση ναρκωτικών αλλά όχι και ουσίες. Επίσης εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψεις.

Με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας όπως του Τ.Α. Ήλιδας που προσήγαγε τους δράστες στην Ασφάλεια, του Α.Τ. Γαστούνης και του Τ.Τ. Ήλιδας, αξιωματικών της Δ.Α. Ηλείας, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μέσα στη νύχτα.

katadioksi 2

Το περιπολικό που εμβόλισαν οι δράστες.

katadioksi 3

Η πολυτελής Mercedes των δραστών.

katadioksi 4

Το σημείο που οι δύο δράστες συνελήφθησαν.

katadioksi 5

katadioksi 6

Η μεταφορά του οχήματος των δραστών στο Α.Τ. Γαστούνης.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ναι ναι να ξερεις ότι είναι πολύ εύκολο ειδικά την νύχτα να πυροβολήσεις λάστιχα αν το όχημα πήγαινει και με μεγάλη ταχύτητα !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.