Καταδίκη της Δήμητρας Λιάνη για χρέη στο Δημόσιο

Καταδίκη της Δήμητρας Λιάνη για χρέη στο Δημόσιο

Μάρτιος 22, 2019 - 09:43
0 σχόλια

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε ξανά η Δήμητρα Λιάνη. Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για χρέη προς το Δημόσιο.

Το δικαστήριο της χορήγησε αναστολή εκτέλεσης επί τριετία. Την ενοχή της κατηγορουμένης εισηγήθηκε και η εισαγγελέας της έδρας, προτείνοντας ωστόσο να της επιβληθεί ποινή δύο ετών.

Σύμφωνα με έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το οποίο αναγνώστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, η οφειλή δεν έχει μπει σε ρύθμιση ούτε έχει εξοφληθεί μέρος της από το 2014. Όπως εξήγησε η συνήγορός της, η Δήμητρα Λιάνη ευελπιστεί ότι το προσεχές διάστημα θα πωληθεί ακίνητο ιδιοκτησίας της, με αποτέλεσμα με τα χρήματα που θα λάβει ως τίμημα, να αποπληρωθεί η οφειλή.

«Πράγματι δεν έχει καταβάλει κάποιο ποσό, ωστόσο -εκτός από την πώληση του ακινήτου- περιμένει κάποια νέα ρύθμιση, στην οποία θα επιχειρήσει να υπαχθεί» ανέφερε η συνήγορος της Δημήτρας Λιάνη. Πάντως, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, ακόμα και όταν η δικηγόρος επεσήμανε πως υπήρχε και δεύτερη οφειλή, πάλι προς το Δημόσιο, την οποία κατάφερε τελικά να αποπληρώσει στο σύνολό της.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.