Καταδικάζει τα επεισόδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Καταδικάζει τα επεισόδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δεκέμβριος 13, 2010 - 00:15

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Τρίπολης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στηρίξει κανείς την ομάδα αλλά σίγουρα σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται αυτοί που επέλεξαν σήμερα ορισμένοι, οι οποίοι, ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, βλάπτουν τον Παναθηναϊκό και θίγουν τόσο την προοπτική όσο και την ιστορία του.
 

Πρέπει οι φίλαθλοί μας να βοηθήσουν την ομάδα και να απομονώσουν και αποβάλουν από την οικογένεια του Παναθηναϊκού όλα εκείνα τα ταραχοποιά στοιχεία που δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογό μας.
 
Διαβάστε το χρονικό των επεισοδίων 
 
"Με το τέλος του παιχνιδιού μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού άρχισε να πετάει πέτρες,καδρόνια,μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αστυνομικοί για να τους απωθήσουν έκαναν χρήση δακρυγόνων και χημικών.Μάλιστα τραυματίστηκε και ενα μικρό παιδάκι και δυο αστυνομικοί.
Στη συνέχεια εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια στα αποδυτήρια και εκεί που έκαναν μπάνιο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα και του ΠΑΟ.Οι μενόμενοι οπαδοί είχαν ως στόχο τον πρόεδρο της Παε Αστέρας Γιώργο Μποροβήλο σπάζοντας παράλληλα αυτοκίνητα.
Φασαρίες δημιουργήθηκαν και στην πορεία τους προς το γήπεδο όπου έσπασαν τη τζαμαρία σε μαγαζί στη Γρηγορίου Λαμπράκη"

Ειδήσεις: