Καστρίτης: Ζήσαμε μεγάλες στιγμές

Καστρίτης: Ζήσαμε μεγάλες στιγμές

Μάιος 04, 2015 - 13:52
0 σχόλια

Αμέσως μετά την ιστορική άνοδο του Αρκαδικού στην Α1 ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης φανερά ενθουσιασμένος μίλησε στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ζήσαμε μεγάλες στιγμές που φανταζόμασταν και ονειρευόμασταν. Να το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και οι πρώτοι που το ένιωσαν στο πετσί τους ήταν οι παίκτες, που είναι και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο. Σ’ αυτούς στηρίζεται το μεγαλύτερο μερίδιο των όσων καταφέραμε τη φετινή χρονιά, ήταν πάντα εκεί.
Μυστικό δεν υπήρχε, αλλά όλοι ήταν εκεί μια γροθιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όλα τα μπράβο πάνε στους παίκτες και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.
Πίσω από την ομάδα κι από αυτό που φαίνεται στο γήπεδο υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων που δούλεψαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Οι αφανείς ήρωες, που βρίσκονται πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα, βοηθούν πολύ και τους αφιερώνουμε την άνοδο. Πολλά ευχαριστώ στους φυσικοθεραπευτές, τον φίλαθλο κόσμο και σε όλους όσους βοήθησαν έστω και λίγο που στην ουσία ήταν πολύ για να φτάσουμε εδώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Μπάμπη Αλεξόπουλο, που χωρίς αυτόν δε θα είχαμε φτάσει εδώ και χαίρομαι που ζήσαμε μαζί αυτή τη στιγμή. Πολλά μπράβο σε όλους.
Η ιστορία παίζει περίεργα παιχνίδια κι η ημερομηνία 2 Μαΐου θα μείνει στο μυαλό μας πολλά χρόνια.»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.