Καστρίτης: Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό

Καστρίτης: Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό

Ιούνιος 23, 2019 - 09:23
0 σχόλια

Στην τελική της ευθεία οδεύει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Κ19 που βρίσκεται στο Ηράκλειο ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου (29/06-07/07) που θα διεξαχθεί στην Κρήτη με τον Αρκά ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Καστρίτη να τονίζει την ανυπομονησία που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της U19 είπε: «Έχουμε μια εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Περιμέναμε και τους Ρογκαβόπουλο - Καράμπελα να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα playoffs. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά δεν είναι σοβαρά. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει μπροστά στο κοινό της σχολίασε: «Δεν μας αγχώνει ο κόσμος, όλοι το περιμένουν πως και πως. Είναι τεράστιο κίνητρο, τα παιδιά το έχουν καταλάβει κι είναι ένας λόγος παραπάνω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.