Καστρίτης: Σημαντική η πρώτη νίκη

Καστρίτης: Σημαντική η πρώτη νίκη

Ιούλιος 14, 2018 - 22:14
0 σχόλια

Η Ελλάδα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Ρουμανία, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καστρίτης ξέρει καλύτερα πως το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στο Χέμνιτς, είναι κάτι που έχει τη σημασία του ενόψει της συνέχειας:

''Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη το τουρνουά, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αν δεν τον αντιμετωπίσεις σοβαρά. Και τα παιδιά μας σήερα ήταν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο αυριανός αντίπαλος δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Γερμανία (15/7, 21.15) μια ομάδα με ψηλά κορμιά, δύναμη και εμπειρία, αφού έχει αρκετούς παίκτες στη σύνθεσή της που αγωνίστηκαν και στο περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην Κρήτη: «Η σημερινή ήταν απλά μία νίκη», τονίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής για να προσθέσει: «Ακολουθούν εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με πρώτο το αυριανό απέναντι στην οικοδέσποινα και πολύ ισχυρή Γερμανία, όπου καλούμαστε και πάλι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.