Καστρίτης: «Να συνεχιστεί το camp και τα επόμενα χρόνια» (vid)

Καστρίτης: «Να συνεχιστεί το camp και τα επόμενα χρόνια» (vid)

Ιούνιος 11, 2017 - 20:41
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης επέστρεψε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης για το 4ο Sefa Basketball Camp δηλώνοντας την χαρά του που συναντά και πάλι τους ανθρώπους του Αρκαδικού και παίρνει μέρος σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Αρκάς coach αναφέρθηκε στα προσπάθεια των συντελεστών και στα εφόδια που αποκτούν τα παιδιά από τα camp αυτά, έδωσε τα εύσημα στον Αρκαδικό για την φετινή του επιτυχημένη πορεία  στην Α2 και τόνισε το μυστικό της εξαιρετικής του πορείας με την πρώην ομάδα αυτή των Τρικάλων στην Basket League την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης

Για την παρουσία του στο 4ο Sefa BasketBall Camp: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο και συναντάω παλιούς γνωστούς, τους ανθρώπους του Αρκαδικού και επιστρέφω σε αυτό το camp. Όπως βλέπω και φέτος υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και παιδιά το χαίρονται. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η προσπάθεια των ανθρώπων του Αρκαδικού συνεχίζεται και μετά το τέλος του πρωταθλήματος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές ηλικίες. Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια».

Για τα κέρδη που έχουν τα παιδιά από τέτοια camp: «Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έχουν εικόνες από αθλητές και προπονητές που δεν έχουν την ευκαιρία και τόσο συχνά να συναναστρέφονται και να παίρνουν πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία τα παιδιά να έρχονται πιο κοντά πέραν από την καθημερινή ρουτίνα των προπονήσεων και να αναπτύσσουν δεσμούς επαφής και επικοινωνίας. Νομίζω μόνο κέρδος έχει κάποιο παιδί από αυτή την δραστηριότητα».

Για το αν παρακολουθούσε την πορεία του Αρκαδικού: «Εννοείται πως παρακολουθούσα κάθε εβδομάδα τα αποτελέσματα του Αρκαδικού. Όλοι ξέρουμε πως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με την ομάδα λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα να ξεκινά το χτίσιμο του ρόστερ της. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάστηκε από τους συντελεστές (διοίκηση, παίχτες, προπονητές), έτσι ώστε να φθάσει η ομάδα στο άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα της παραμονής και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Για την περσινή του χρονιά με τα Τρίκαλα: «Είχαμε μία πολύ όμορφη χρονιά με την ομάδα των Τρικάλων. Καταβάλαμε πολύ προσπάθεια και κόπο. Ήμασταν  τυχεροί γιατί συνεργαστήκαμε με παιδιά εξαιρετικούς χαρακτήρες. Και εκεί οι άνθρωποι των Τρικάλων είναι συνεχώς στην ομάδα οπότε στο τέλος καταλήξαμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα που μας έκανε όλους πολύ ευχαριστημένους». 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Να συνεχιστεί το camp και τα επόμενα χρόνια


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.