Καστρίτης: Είναι τιμή να είσαι προπονητής στον Άρη

Καστρίτης: Είναι τιμή να είσαι προπονητής στον Άρη

Δεκέμβριος 18, 2018 - 18:24
0 σχόλια

​Ο Γιάννης Καστρίτης παρουσίαστηκε και επίσημα από την διοίκηση του Άρη αναλαμβόντας την τεχνική ηγεσία μιας τόσο ιστορικής ομάδας τονίζοντας πως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης

«Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πιστεύω πως ο καθένας μας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου και από εκεί και έπειτα η ομάδα να μπει στον δρόμο των νικών και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την απαγόρευση μεταγραφών και τη μη ενίσχυση: «Αυτό είναι γνωστό από το καλοκαίρι. Έχοντας αυτό στο μυαλό της η διοίκηση και ο κόουτς Αγγέλου, τον οποίο διαδέχομαι και έχτισαν την ομάδα. Την έχουμε ως δεδομένη και υπάρχουσα δυσκολία πορευόμαστε με τις υπάρχουσες συνθήκες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Άρη και τις αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει: «Νομίζω είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Θεωρώ πως το σημαντικότερο έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της ομάδας. Θεωρώ πως ο Άρης έχει βγάλει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Από άποψη ρόστερ θεωρώ πως έχει γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την στελέχωσή του. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε στα παιδιά το καλύτερο που μπορούμε, ώστε να βγάλουν στο παρκέ το καλύτερο πρόσωπο τους και η ομάδα να μπει στον δρόμο των νικών. Δεν είναι ρεαλιστικός στόχος να αλλάξουν πολλά πράγματα. Είναι πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι, δεν θεωρώ πως θα δούμε τεράστιες αλλαγές. Μικρές προσαρμογές ίσως».

Για την έλευση του στον Άρη: «Δεν σκέφτομαι αρνητικά. Είναι τεράστια τιμή το να αναλάβει προπονητής στον Άρη. Κάθε νέο βήμα και κάθε δουλειά είναι ένα ρίσκο. Αν δεν αναλάβεις ρίσκο όμως δεν προχωράς. Παίρνω το ελάχιστο δυνατό ρίσκο, έχω να κερδίσω περισσότερα από αυτά που μπορώ να χάσω ερχόμενος εδώ».

Για τον κόσμο: «Το να πούμε πως Άρης είναι ο κόσμος του και η μεγάλη του δύναμη το θεωρώ περιττό. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους έχουμε κοντά μας».

Για τους συνεργάτες του στον πάγκο: «Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε από χθες όλες τις λεπτομέρειες με την διοίκηση. Θα το δούμε και θα το συζητήσουμε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.