Καστοριά - Αρκαδικός με την «γλώσσα» των αριθμών

Καστοριά - Αρκαδικός με την «γλώσσα» των αριθμών

Νοέμβριος 30, 2017 - 10:50
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών ο Αρκαδικός έχει δύσκολη έξοδο καθώς θα φιλοξενηθεί από την Καστοριά το Σάββατο (2/12, 17:00).

Ο Αρκαδικός του 1-6 θα βρει μπροστά του την Καστοριά του 4-3 που βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα σε αντίθεση με την ομάδα της Τρίπολης που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Οι νεοφώτιστοι έχουν κερδίσει Δούκα (εκτός), Χολαργό (εντός), Μαρούσι (εντός), ΑΕΛ (εκτός) και ήττες από τον Εθνικό (εκτός), την Δόξα Λευκάδας (εντός) και τον Ηρακλή (εκτός) ενώ σημαντικό είναι επίσης το στοιχείο ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Μαρούσι και ΑΕΛ.

Στην άμυνα της η Καστοριά δέχεται κατά μέσο όρο 68, 2 πόντους και στην επίθεση της πετυχαίνει 76, 7 πόντους κατά μέσο όρο στις 7 αυτές αγωνιστικές με τον Αρκαδικό από την άλλη να δέχεται μ75 πόντους κατά μέσο όρο στην άμυνα του και να έχει 66, 2 πόντους παραγωγικότητα στην επίθεση κατά μέσο όρο.

Οι γνωστοί μας Γιώργος Μπρόζος και Γιάννης Καραμαλέγκος αλλά και οι Χαρισμίδης, Κακλαμάνος και Ναούμης αποτελούν τους παίχτες κλειδιά της Καστοριάς και αυτούς που έχουν τον μεγαλύτερο ρόλο σε άμυνα και επίθεση.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι η ομάδα της Καστοριάς είναι το φαβορί ωστόσο ο Αρκαδικός προετοιμάζεται για την μάχη του μ τον coach Κουστένη να προετοιμάζει τα πλάνα του με στόχο η ομάδα να φανεί έτοιμη και ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Το ρόστερ της Καστοριάς

Γιώργος Μπρόζος

Απόστολος Ναούμης

Γιάννης Καραμαλέγκος

Νίκος Λυμπάρης

Νίκος Κακλαμάνος

Τάσος Χαρισμίδης

Γιάννης Κυριακόπουλος

Δάνης Ελευθεριάδης

Δημήτρης Δαραβίγκας

Σταμάτης Μπένας

Χριστόφορος Τερσενίδης

Δημήτρης Απιδόπουλος

Coach: Γιώργος Σούλιος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.