Κάσπερ της συναίνεσης και των εύλογων αποριών...

Κάσπερ της συναίνεσης και των εύλογων αποριών...

Ιανουάριος 10, 2020 - 13:14
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, τι κάνετε; Κρυώνετε; Ψύχος και παγωνιά, αλλά ζέσταναν οι καρδιές χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μιλημένα και συμφωνημένα όλα, αλλά βρε παιδιά, προς τι η διακοπή για να αλλάξετε τα δύο σημεία του Τεχνικού Προγράμματος; Μεταξύ μας, δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης, αλλά εντάξει, σημασία έχει να προχωρήσουν τα πράγματα.

Από εδώ και πέρα τι γίνεται. Θα σταματήσουν οι επιδείξεις δύναμης; Μακάρι. Η ομόνοια δεν έρχεται με ευχές, και ακούστηκαν πολλές χθες, αλλά με έργα.

Αυτό που δεν ακούστηκε, ήταν ιερές ευλογίες. Εντάξει, καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα στον τόπο. Μια κοπή πίτας είναι...

Ο καλύτερος χθες, πάντως, ήταν ο Νικολάκης. Ο οποίος πρότεινε να δώσουν όλοι συγχαρητήρια σε όλους που επετεύχθη η συναίνεση!

Παπά δεν είχαμε, αλλά τα γένια των συμβούλων ευλογήθηκαν...

Σε άλλα νέα, η περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει από το ΕΣΠΑ της το υπουργείο Οικονομικών για να χρηματοδοτήσει το «Εξοικονομώ κατ' οίκον» με 12,5 εκατ. ευρώ επειδή οι αιτήσεις στην περιφέρειά μας είναι πολλές.

Σόρι που ρωτάω, αλλά αυτό θα γίνεται τώρα; Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτεί τα υπουργεία για έργα των υπουργείων; Ανάποδα δεν πρέπει να πηγαίνει η χρηματοδότηση;..

Αμ, το άλλο με το μεταναστευτικό; Κάτι δημοσιεύματα είδαμε χθες, είχαν συνάντηση στην Αθήνα, αλλά μεσημέριασε και νεώτερον ουδέν. Μια ανακοίνωση, που λέει ο λόγος, την περιμέναμε. Επειδή τα στρατόπεδα είναι, θεωρητικά, «καπαρωμένα».

Λέτε να άλλαξαν τα πλάνα τους στην κυβέρνηση; Απ' ό,τι φαίνεται.. σιγά μην μας ρωτήσουν κιόλας!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.