Καρύταινα: Πλήρης αναστήλωση του ΙΝ της Ζωοδόχου Πηγής με τη χρηματοδότηση Μαρτίνου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καρύταινα: Πλήρης αναστήλωση του ΙΝ της Ζωοδόχου Πηγής με τη χρηματοδότηση Μαρτίνου

Ιούνιος 13, 2018 - 08:10
0 σχόλια

Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητοί φίλοι της Καρύταινας,
Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο εξαιρετικός άνθρωπος και Ευεργέτης της Χώρας μας, κύριος Αθανάσιος Μαρτίνος, μας ενημέρωσε για τη βούλησή του να χρηματοδοτήσει, εξ’ ολοκλήρου, την πλήρη αναστήλωση του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής της Καρύταινας, του Κωδωνοστασίου και του περιβάλλοντος χώρου των ιστορικών Μνημείων.

Πρόκειται για μια πράξη εξαιρετικά σπουδαία, η οποία θα διασώσει το σημαντικό αυτό μνημείο και θα το κληροδοτήσει και στις επόμενες γενιές, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη διατήρηση της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Ο Σύλλογος των Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις άπειρες ευχαριστίες του προς το Μεγάλο μας Δωρητή και εκφράζοντας το κοινό αίσθημα όλων των Καρυτινών να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Καρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.