Καρύταινα: Εκδήλωση για τον Ν. Δημητρακόπουλο παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου (pics,vid)

Καρύταινα: Εκδήλωση για τον Ν. Δημητρακόπουλο παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου (pics,vid)

Σεπτέμβριος 30, 2019 - 11:37
0 σχόλια

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Καρύταινα για τον Νικόλαο Δημητρακόπουλο χθες Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδης , ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας με τον Αρχιμανδρίτη πάτερ Ιάκωβο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας , ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κωνσταντινόπουλος, ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος, οι Δήμαρχοι Ίλιου κ. Ζενέτος και Γορτυνίας κ. Κούλης και ο Διοικητής Μεραρχίας Τρίπολης Στρατηγός κ. Λάλος.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρυτινών Αθηνών – Πειραιώς Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον Σύλλογο Κοινό Καρυτινόν και είχε σαν θέμα την παρουσίαση του βιβλίου «ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ 1897» στην πλατεία της Καρύταινας,  ακριβώς δίπλα στον επιβλητικό ανδριάντα του Νικόλαου Δημητρακόπουλου.

Για το βιβλίο αλλά και για τον Νικόλαο Δημητρακόπουλο μίλησε ο κ. Παυλόπουλος και αναφέρθηκε πολύ εκτενώς τόσο στο έργο του , όσο και στην συνολική του προσφορά στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια μίλησαν για το βιβλίο ο Κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος , η κ. Αρβανίτη Ευγενία , ο κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος και τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αδαμόπουλος Γεώργιος. Να σημειώσουμε ότι τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για έργα στην οικία του Νικ. Δημητρακοπούλου στην Καρύταινα.

Δείτε βίντεο με τις ομιλίες και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ 9-2019

Video: 

Εκδήλωση για τον Νικ. Δημητρακόπουλο στην Καρύταινα - Χαιρετισμοί


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.