Καρύδας: Το μέλλον μας ανήκει (video)

Καρύδας: Το μέλλον μας ανήκει (video)

Νοέμβριος 23, 2014 - 18:17
0 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας αμέσως μετά το παιχνίδι του Αρκαδικού και την ήττα από την Καβάλα μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε η ομάδα του αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος επισημαίνοντας πως το μέλλον ανήκει στον Αρκαδικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Καρύδας:

Για τον αγώνα με την Καβάλα: Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι , είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου και όλα τα παιδιά καταθέσαμε ότι μπορούσαμε για τον συγκεκριμένο αγώνα. Είχαμε να παλέψουμε με αρκετούς παράγοντες και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κάναμε.

Στην συνέχεια ο έμπειρος ποιν γκαρντ του Αρκαδικού είπε:  Το 3ο δεκάλεπτο που ξέφυγε λίγο η Καβάλα με 6-7 μας στοίχησε αλλά ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο των προπονητών μας καθώς είχαμε δουλέψει πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα. Το μέλλον μας ανήκει και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Για το αν η διαιτησία έπαιξε ρόλο στην αναμέτρηση: Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο  εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα τα κομμάτια ακόμα και για τον διαιτητών, οπότε θεωρώ ότι σε κάποια σημεία πήγαμε να υπερπηδήσουμε και αυτό όμως κάποιες τεχνικές ποινές στο 3ο δεκάλεπτο τις θεωρώ αδικαιολόγητες αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό εμείς θα κοιτάξουμε να δούμε αν κάναμε κάποια λάθη αν και πιστεύω ότι αγωνιστήκαμε βάση του πλάνου που είχαμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα και ήμασταν πολύ καλοί

Ειδήσεις: 
Video: 

Καρύδας: Δηλώσεις Καβάλα - Αρκαδικός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.