Καρώνης για ΔΕΥΑΤ: Οι μεγάλες μελέτες θα πηγαίνουν εκτός

Καρώνης για ΔΕΥΑΤ: Οι μεγάλες μελέτες θα πηγαίνουν εκτός

Ιούλιος 02, 2015 - 22:07
3 σχόλια

Ο κ. Παυλής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη 2 Ιουλίου, έθεσε μόνος του το ζήτημα με τη ΔΕΥΑΤ, και πιο συγκεκριμένα το θέμα που έχει προκύψει με την απευθείας ανάθεση σε εταιρεία των Ιωαννίνων για έργα της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε από τον κ. Καρώνη να απαντήσει.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ μίλησε για την ανάθεση των εργολαβιών, αναφερόμενος στο τι συνέβαινε με προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω δώσει και άλλη μελέτη, και την τηλεμετρία.

Ο νόμος μού δίνει το δικαίωμα να κάνω απευθείας αναθέσεις.

Η μελέτη είναι ένα σοβαρό θέμα και αυτή τη στιγμή η ΔΕΥΑΤ πληρώνει πολλές πληγές. Οι μελέτες θα πηγαίνουν σε μεγάλα γραφεία. Τώρα πληρώνουμε μια μελέτη πρώην δημοτικής αρχής και μας στοιχίζει 20.000 τον χρόνο», επεσήμανε.

«Εγώ δεσμεύτηκα να κάνω ό,τι καλύτερο, αυτά τα πράγματα θα πάνε εκτός, είχα πει», τόνισε.

Απευθυνόμενος στον Κώστα Τζιούμη, ο οποίος είναι γιατρός και, σημειωτέον, απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ο κ. Καρώνης είπε: «Όταν έχεις βαριά ασθενή, τον πας εκτός Νομού, δεν τον αφήνεις εδώ».

Ακολούθως, ο κ. Παυλής είπε: «Για τη συγκεκριμένη μελέτη, που είναι άκρως εξειδικευμένη, λόγω των υψομετρικών και άλλων τεχνικών υπηρεσιών, χρειαζόταν ένας πολύ έμπειρος εργολάβος. Η εταιρεία είναι μία από τις 4-5 μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που της δώσαμε αυτή τη δουλειά, επειδή θεωρούμε ότι είναι καλύτερα».

Ο κ. Καρώνης υπογράμμισε: «Αν υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ αυτού και του  γραφείου στα Ιωάννινα, είπε χαρακτηριστικά ότι το αφήνει εν λευκώ να το ψάξει ο καθένας».

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνος είπε ότι αυτή η απάντηση της διοίκησης για το θέμα, το τελειώνει εδώ. Στη συνέχεια, όμως, ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε τα πρακτικά της συζήτησης και ο κ. Κακλαμάνος ρώτησε τον κ. Τσιαμούλο αν τους απειλεί. Επικράτησε μια μικρή ένταση, αλλά το θέμα έληξε γρήγορα και η συνεδρίαση προχώρησε.


3 Σχόλια

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Θα κρίνει ο Καρώνης την επαγγελματική επάρκεια των μελετητικών γραφείων της Αρκαδίας. Υ.Γ. Επάρκεια = Κουμπάρος του συνεταίρου του.

Κ Καρώνη ποτε θα βάλετε ορκωτούς να ελενξουν τον Τασιγιανακης;;;;;;;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.