Το καρναβάλι-φάντασμα και ο παπάς

Το καρναβάλι-φάντασμα και ο παπάς

Μάρτιος 18, 2016 - 21:01
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλησπέρα,

Τι και αν ήρθαν οι απόκριες τι και αν έφυγαν, το μόνο που έμεινε ήταν η βροχή και το κους-κους…

Εκείνοι οι τράγοι στα Λαγκάδια μόνο ξεχώρισαν με μια απόλυτα καλά στημένη διοργάνωση. Και στο Κακούρι καλά ήταν, δεν μπορώ να πω, αλλά η κυρία του μικροφώνου άνοιξε το στόμα της και βγήκε ο οχετός… Κάτσε, μανδάμ, είπαμε σατιρικό, αλλά όχι και ξεφτίλα!

Ο Μήτσος τον βρήκε τον παπά και άφησε τα πλήθη με ανοιχτό το στόμα! Τι περιμένατε, φαντασματάκια μου; Μην και δεν τον έβρισκε; Μην τον φοβάστε τον Μήτσο είναι καλός σε αυτά.

Από την άλλη, το πολυαναμενόμενο καρναβάλι της Μεγαλόπολης το οποίο προσέλκυσε και επισκέπτες από ολόκληρη την Αρκαδία, δεν ακούστηκε, με τον Νιόνιο αποδυναμώνει έναν θεσμό χρόνων.

Ρε, λέτε να μην έγινε και να μας το κρύβουν;.. Κιχ δεν ακούστηκε για τις εκδηλώσεις, δεν έχουμε και μία εικόνα ρε παιδί μου να δούμε έστω αν έγινε, τσιγκουνεύτηκε βλέπεις ο δήμαρχος και έβαλε το καρναβάλι στον αυτόματο πιλότο.

Αλλά, θα μου πεις, τι να προκάνει και αυτός ο δήμαρχος αφού έχει τον νου του μην του φορέσει ο υπουργός τα σκουπίδια από όλη την Πελοπόννησο «καπέλο» και δεν βρει τρύπα να κρυφτεί.

Εκεί στην Αυτοδιοίκηση είχαμε και παραιτήσεις. «Αμετάκλητες». Που ανακλήθηκαν. Συνέπεια λόγων και έργων για δεύτερη φορά!

Με τα παϊδάκια στο χέρι μίλησε ο Κώστας για τα σκουπίδια, βιάστηκε βλέπεις να κόψει πρώτος το νήμα και να πάρει την πρωτιά μέσα από τα χέρια του Νικολάκη. Αλλά και ο Μήτσος θα τερματίσει τρίτος με μία ακόμα πρόταση η οποία θα βγει από το... τσεπάκι του αλλά θα μείνει στη βιβλιοθήκη, όπως δείχνουν τα πράγματα...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.