«Καρμανιόλα» η είσοδος του κολυμβητηρίου Τρίπολης

«Καρμανιόλα» η είσοδος του κολυμβητηρίου Τρίπολης

Δεκέμβριος 06, 2018 - 10:53
5 σχόλια

Το αδιαχώρητο επικρατεί κάθε απόγευμα με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στην είσοδο του δημοτικού κολυμβητηρίου Τρίπολης. Το πρόβλημα βέβαια εντείνεται το δεκάλεπτο πριν την έναρξη ή την λήξη των μαθημάτων.

Ύστερα από αρκετά παράπονα αναγνωστών και σε επιτόπιο ρεπορτάζ που έγινε, διαπιστώσαμε ότι  τις 17:00 έως τις 20:00 που γίνονται τα μαθήματα κολύμβησης από τα Σωματεία δεκάδες είναι οι γονείς που καταφθάνουν με το αυτοκίνητό τους προκειμένου να αφήσουν ή να παραλάβουν τους μικρούς κολυμβητές.

Οι γονείς επιθυμούν να παραδώσουν και να παραλάβουν τα παιδιά τους όσο πιο κοντά στην πόρτα του κολυμβητηρίου, αφού είναι χειμώνας και τα παιδιά κρυώνουν.

Έτσι  προσπαθούν, όχι πάντα με τον ορθόδοξο τρόπο, να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά το κτίριο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος, με κόρνες και εκνευρισμός, με πολλά αυτοκίνητα να οπισθοχωρούν, άλλα να κάνουν αναστροφή πορείας, άλλα να εισέρχονται και να βρίσκονται στην κατηφόρα και άλλα να «κοκαλώνουν» στην ανηφόρα.

Επίσης τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στο σημείο περιορίζουν τον χώρο, εγκλωβίζοντας σε μία λωρίδα και σε μερικά μόλις μέτρα τα διερχόμενα οχήματα.

Το δυστύχημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι υπάρχουν και ανήλικα παιδιά που περπατούν με την συνοδεία του κηδεμόνα ή και όχι, ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα,  σε έναν χώρο με ελλιπή φωτισμό.

Οι οδηγοί που κινούνται στον χώρο του κολυμβητηρίου, καθώς και όσοι έρχονται από το Άλσος του Αγίου Γεωργίου, πρέπει να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και πάντα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς στο σημείο διαβαίνουν πολλά παιδιά.


5 Σχόλια

το προβλημα δημιουργειτε και απο τα αυτοκινητα οσων πανε στο κολυμβητηριο,αλλα ΚΥΡΙΩΣ απο τα αυτοκινητα που παρκαρει ΜΕΣΑ και διπλα ακριβως απο τη πορτα της εισοδου στο δακ το διπλανο συνεργειο αυτοκινητων,αυτο μπορειτε με μια αυτοψια να το διαπιστωσετε σε καθημερινη βαση οχι μονο απο τις 17.00 αλλα και απο το μεσσημερι ,εχει γινει το παρκινγκ του διπλανου συνεργειου ο χωρος,αποτελεσμα οσοι πανε να μπουν η να βγουν να μην εχουν ορατοτητα με το δρομο εξω ,και το ατυχημα να ειναι πολυ πιθανο

..... ας κοιτάξουν αστυνομία και δήμος τις παράνομες πινακίδες σήμανσης ως είσοδος πάρκινγκ ιδιωτικό καθώς και γλάστρες και άλλα αντικείμενα στο δρόμο..... εξασφαλιζοντας θέση πάρκινγκ.... Δεκάδες σημεία..... Μικρό καφέ δίπλα εμπορικό κατάστημα έχει γλάστρες στο οδόστρωμα.... Είναι δεν είναι ανοικτά τα καταστήματα

το προβλημα αρχιζει επειδη ανοιγει η πορτα. Θα επρεπε να μπαινουν μονο με τα ποδια απο τη μπροστα, η πισω να μην ανοιγει για κανεναν. Αυτο που ειπε για την πισινα ο πιο πανω δεν απεχει απο την πραγματικοτητα.

Την πόρτα τη φτιάξανε για να ανοίγει , δεν την φτιάξανε για να είναι κλειστή !!!!! Θα φτιάχνανε μάντρα εάν ήταν να μην ανοίγει....Τώρα εάν οι "οδηγοί" μπερδεύονται με την πόρτα που ανοίγει ( έλεος Παναγία μου , τι άλλο θα ακούσουμε.....) είναι θέμα των οδηγών....Δεν φταίνε τα ντουβάρια ως ντουβάρια , φταίνε οι οδηγοί που είναι ντουβάρια !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.