Το κάρμα του Βίγκνιεβιτς με την Δόξα Μεγαλόπολης

Το κάρμα του Βίγκνιεβιτς με την Δόξα Μεγαλόπολης

Αύγουστος 02, 2019 - 13:27
0 σχόλια

Ο Πέταρ Βίγκνιεβιτς εδώ και λίγες ώρες είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας ωστόσο πίσω από αυτό κρύβεται μια ιδιαίτερη καρμική ίσως ιστορία ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα της Μεγαλόπολης.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα κάπου στα μέσα του Αυγούστου η Δόξα Μεγαλόπολης βρίσκεται στην αναζήτηση σέντερ φορ με την διοίκηση της ομάδας να ρίχνει τα δίχτυα της σε μια χώρα όπου ξέρει να παράγει αθλητές σε όλα τα σπορ και σε όλες τις κατηγορίες.

Η μεγάλη των Πλάβι αθλητική σχολή η αλλιώς η Σερβία... εκεί λοιπόν η Δόξα Μεγαλόπολης ανακάλυψε τον Πέταρ Βίγκνιεβιτς και έπειτα από συγκεκριμένες ενέργειες με μεθοδικό τρόπο τον έπεισε για να έρθει στην Αρκαδία ανοίγοντας του ταυτόχρονα μια νέα προοπτική και καινούριους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες.

Αρχές του προηγούμενου Σεπτέμβρη ο Πέταρ Βίγκνιεβιτς ήρθε στην χώρα μας και βρέθηκε στην Μεγαλόπολη με την διοίκηση να καταβάλει προσπάθειες για να τον ντύσει στα κυανόλευκα αλλά η μεταγραφή να μην ολοκληρώνεται ποτέ με τον νεαρό φορ να παραμένει στην Αρκαδία πιο συγκεκριμενα λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά στην Τρίπολη υπογράφοντας λίγες μέρες αργότερα στον Παναρκαδικό που ήταν στο ψάξιμο για επιθετικό.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά ο Πέταρ Βίγκνιεβιτς κάνει αυτό που άργησε όπως φάνηκε 11 μήνες και γίνεται ποδοσφαιριστής της Δόξας Μεγαλόπολης για την νέα αγωνιστική σεζόν επιβεβαιώνοντας το αρχαίο ρητό πως σε τέτοιες περιπτώσεις το "πεπρωμένο φυγείν αδύνατον".

Η Δόξα Μεγαλόπολης ήταν η ομάδα που ανακάλυψε και έφερε τον Πέταρ Βίγκνιεβιτς στην Αρκαδία με τον ίδιο να καταλήγει στον Παναρκαδικό παίζοντας στην Γ' Εθνική κατηγορία για να πάει τελικά στους κυανόλευκους έναν χρόνο μετά χάρις στις μεθοδικές κινήσεις εκ μέρους της διοίκησης του σωματείου.

Μία  ιδιαίτερη ποδοσφαιρική ιστορία με αίσιο τέλος τόσο για την ομάδα που ενισχύεται σημαντικά σε μια κομβική θέση όσο και για τον ίδιο τον Σέρβο επιθετικό που έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.