Καρφιά Βερβεσού κατά της διοίκησης του Απόλλωνα Τυρού

Καρφιά Βερβεσού κατά της διοίκησης του Απόλλωνα Τυρού

Σεπτέμβριος 22, 2019 - 11:09
9 σχόλια

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Λεωνιδίου "Το Λεωνίδιο", Ευστράτιος Βερβεσός, με μια σκληρή ανακοίνωση παίρνει θέση αναφορικά με την αθέτηση (όπως ο ίδιος υποστηρίζει) του όρου της συμφωνίας παραχώρησης του τερματοφύλακα Παύλου στον Απόλλωνα, από την διοίκηση της ομάδας του Τυρού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει μέσω του Leonidion.gr ο πρόεδρος του Λεωνιδίου κ. Βερβεσός:

"Ως άνθρωπος θεωρώ ότι ένα από τα σημαντικά αγαθά ενός ανθρώπου είναι να κρατάει το λόγο του και να τηρεί τις συμφωνίες που κάνει. Είναι ένας άγραφος νόμος που χαρακτηρίζει το ήθος των ανθρώπων.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκα για κάποια χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα και είχα τη χαρά να συνεργαστώ με ανθρώπους πολύ ειλικρινείς και φερέγγυους, τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από πλευράς συμπαικτών.

Δυστυχώς στο Σύλλογό σας τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ως πρόεδρος του Α.Σ. Λεωνιδίου είχα μια συμφωνία με τη διοίκηση του Απόλλωνα για τα μεταξύ μας παιχνίδια που αφορούσε ποδοσφαιριστή του Α.Σ.Λ. που παραχωρήθηκε για την φετινή σεζόν στον Απόλλων Τυρού και αθετήθηκε. Δεν σεβάστηκαν ούτε το λόγο που έδωσαν ούτε τη σφραγίδα του Απόλλωνα Τυρού που χρησιμοποίησαν.

Λυπάμαι γιατί γνωρίζω ανθρώπους από τον Τυρό που τους εκτιμώ πολύ και δεν περίμενα ότι ο Σύλλογος του Απόλλωνα έχει παραδοθεί σε τέτοιους ανθρώπους. Να ξέρετε όμως κύριοι της σημερινής διοίκησης ότι έχει ο καιρός γυρίσματα".

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Λεωνιδίου
Ευστράτιος Βερβεσός

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

αντι να κοιτάτε τα χαλια σας που μαζεψατε τπυς παιχτες τελευταια στιγμη κ ουτε νερα δεν ειχατε να δωσετε στους παιχτες σας φταίει ο τερματοφύλακας

Αυτός φταίει που σας έδωσε παίχτες και που πάντα σας στήριζε .Καλη πορεία από έναν φίλο από Λεωνιδιο

Φέρατε πάλι τον looser προπονητή και μετά ψάχνετε για δικαιολογίες , διώξτε τον να δούμε άσπρη μέρα

Ψάξτε τα πραγματικά αίτια και μην δημιουργείτε έχθρες χωρίς λόγο .περσι έδιωξαν τον προπονητή και φέτος τον ξαναπήραν .για ποιο λόγο ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.