«Καρφί» Τατούλη για Αυγενάκη και την εμπλοκή του σε διαγωνισμό υπέρ τρίτου προσώπου

«Καρφί» Τατούλη για Αυγενάκη και την εμπλοκή του σε διαγωνισμό υπέρ τρίτου προσώπου

Δεκέμβριος 11, 2018 - 14:56
4 σχόλια

Ένα μήνυμα έστειλε στον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Ένα μήνυμα που εμπεριείχε και ένα μεγάλο «καρφί» για τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την απόπειρά του, όπως είπε ο ίδιος ο περιφερειάρχης, να ματαιώσει αποτέλεσμα διαφωνισμού υπέρ τρίτου, και μάλιστα συντοπίτη του.

Ο κ. Τατούλης ανέφερε: «Ο κ. Αυγενάκης θα έπρεπε να είναι πολύ πιο συνεσταλμένος όταν κάνει διάφορες αναφορές».

Προσπάθησε να ματαιώσει αποτέλεσμα διαγωνισμού υπέρ τρίτου, με κοινή καταγωγή με αυτόν. Να είναι πολύ προσεκτικός, να σέβεται όταν πατάει τα χώματα της Πελοποννήσου. Εμείς δεν μασάμε από αυτά. Το νταηλίκι του να το δείχνει στην περιοχή του.

Ο κ. Τατούλης δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο για τον διαγωνισμό, ούτε και όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι έδωσε απάντηση ακριβώς σε ποιον διαγωνισμό αναφέρθηκε. Ωστόσο, είπε ότι όλα θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Η κατηγορία, εμμέσως πλην σαφώς, του κ. περιφερειάρχη προς τον κ. Αυγενάκη για ευνοιοκρατία και για παρέμβαση σε μια απόλυτα νόμιμη και κατοχυρωμένη διαδικασία,όπως είναι ένας διαγωνισμός έργου, αναμένεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και να ανοίξει νέα μέτωπα ανάμεσα στον κ. Τατούλη και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


4 Σχόλια

Τατούλη ο εκνευρισμός σου, που η κορούλα σου θα είναι εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας οριστικά, δεν μπορεί να κρυφτεί ; Περαστικά και στους δύο σας!

ΠΕΤΡΟ , θαυμαζω το θαρρος σου ! Ενας αλλος θα εκανε την παπια προκειμενου να διασφαλισει τη συμμετοχη της κορης του στο ψηφοδελτιο ........ Μπραβο και παλι μπραβο !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.