Καρατζαφέρης από την Τρίπολη: Ποτέ δεν έβλαψα και δεν πρόδωσα την Ελλάδα

Καρατζαφέρης από την Τρίπολη: Ποτέ δεν έβλαψα και δεν πρόδωσα την Ελλάδα

Μάιος 01, 2012 - 20:02
3 σχόλια

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε σε φίλους και στελέχη του κόμματος

Από την ψήφο του ελληνικού λαού εξαρτάται αν τα πράγματα μετά τις εκλογές θα περιπλακούν ακόμα περισσότερο ή θα έχουμε καλύτερες μέρες για τη χώρα , ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από την Τρίπολη, όπου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα για να πραγματοποιήσει ομιλία σε φίλους του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε αρχικά ότι λόγω της δειλίας του κ. Σαμαρά δεν έγινε το ντιμπέιτ για να ακούσει ο ελληνικός λαός τις απόψεις των κομμάτων ενώ δεν δέχτηκαν ούτε και να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των επικεφαλής των ψηφοδελτίων επικρατείας όπως τους πρότεινε και πάλι λόγω φόβου και αδυναμίας να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε το ΛΑΟΣ δύναμη ομαλότητας, σταθερότητας και ασφάλειας για την επόμενη μέρα ενώ επεσήμανε πως εκείνο που βλέπει είναι πως υπάρχει μία εξαλότητα, μία στείρα άρνηση, ένας βερμπαλισμός και ανίερες και παρά φύσιν συμμαχίες. 

"Η πριμοδότηση του θυμού στην κάλπη θα προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ο θυμός στην κάλπη θα προκαλέσει θυμό ενώ η λογική στην κάλπη θα προκαλέσει μυαλό", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης εξηγώντας πως οι ακραίες επιλογές δεν είναι καλός οιωνός.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αναφέρθηκε στα γεγονότα κατά τη διάρκεια ψήφισης του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου και ενημέρωσε πως τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος έχουν υπογράψει πως θα δεν ακολουθήσουν ενάντια σε αυτό πολιτική και προβλέπονται δυσκολότερες μέρες για το λαό, ενώ έκανε λόγο για πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας και διευκρίνισε πως αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε πίσω στο δεύτερο μνημόνιο και ψήφισε "όχι" ξέροντας πως θα έχει πολιτικό κόστος και θα τον πολεμήσουν και αυτό αποδεικνύεται τόσο με τους βουλευτές του που πήγαν στη ΝΔ όσο και με τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν να μην μπαίνει στη Βουλή, κάτι που όπως είπε δεν ισχύει αφού ο ΛΑΟΣ και θα μπει στη Βουλή και θα έχει μεγαλύτερη δύναμη από πριν.

Χαρακτήρισε λύση τη συσπείρωση του Ευρωπαϊκού Νότου και τόνισε πως ήδη έχει κάνει συζητήσεις και έχει έρθει σε επαφή και επικοινωνία με άτομα που έχουν την ίδια άποψη, αφού η πολιτική της λιτότητας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ενώ κάλεσε τον κ. Παπαδήμο, από την Τρίπολη, όπως είπε να δεσμευτεί για τη μισθοδοσία των κληρικών αλλά και για το αν μετά από 3 χρόνια θα βγουν από το μνημόνιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πολλές φορές σημείωσε πως ο ίδιος και το κόμμα του δεν πρόδωσαν ποτέ την Ελλάδα και δεν έκαναν τίποτα εναντίον της γιατί εκείνο που τους ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι η χώρα, άλλωστε το κεντρικό τους σύνθημα είναι "όλα για την Ελλάδα" και κάλεσε τον λαό να ψηφίσει το κόμμα του και τον ίδιο γιατί δεν είναι δογματικός αλλά αποφασιστικός, κοιτάζει το συμφέρον του Έθνους, είναι νοικοκύρης και τακτικός και το έχει αποδείξει με την προσωπική του διαδρομή στη ζωή και τόνισε πως οι πράξεις του δείχνουν έναν άνθρωπο που φροντίζει για την κοινωνία και για όσους έχουν ανάγκη και αναφέρθηκε σε διάφορα παραδείγματα στήριξης συνανθρώπων μας.

Ενώ κλείνοντας κάλεσε το λαό να ψηφίσει για πρωθυπουργό και όχι για να τιμωρήσει κάποιους που θεωρεί πως έφταιξαν... "Ψηφίζουμε για να μην περάσει η λογική της κας Μέρκελ..." σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ε.Τ.


3 Σχόλια

<p> Εναν εκ των υποψηφίων σας τον γιαούρτωσαν γιατι τους ****ε πριν λίγους μήνες και αναφερόμαστε στον Παναγάκο. Ωραίοι υποψήφιοι βουλευτές.....Εύγε..Θα βγεις περιμενε μην φας εχει κασατο και για σενα και για αυτον που έβαλες μεσα στις 7 του Μάη</p>

Υπάρχουν εταιρείες αεροψεκασμών στην Ελλάδα; Για δείτε το άρθρο μας και μακάρι να κάνουμε λάθος και όλα αυτά τα αέρια στον ουρανό της Τρίπολης, να κάνουν για τα μωρά μας...: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html (Συγχωρέστε μας για την παρέμβαση αλλά είναι σημαντικό αν όντως συμβαίνει ότι βιντεοσκοπήσαμε!)

εγώ; ποτέ!