Καραμπέτσος... δοκάρι και γκολάρα (vid)

Καραμπέτσος... δοκάρι και γκολάρα (vid)

Σεπτέμβριος 14, 2019 - 21:37
0 σχόλια

Η Τεγέα στην νίκη με 4-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ Τρίπολης για το Κύπελλο Αρκαδίας είχε πολλούς πρωταγωνιστές όπως ο Θοδωρής Μπέλτσος που σημείωσε χατ τρικ ωστόσο ο Χρήστος Καραμπέτσος ήταν αυτός άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό.

Οι πράσινοι τιμώρησαν το λάθος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ στο 35ο λεπτό με μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Μπέλτσο να δίνει την ασίστ στον Καραμπέτσο και τον τελευταίο να βάζει την δική του πινελιά για το 1-0.

Ο εξτρέμ της Τεγέας με ένα ασύλληπτο δεξί σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι το οποίο το τράνταξε και στη συνέχεια στα δίχτυα δίνοντας σε εκείνο το χρονικό σημείο το προβάδισμα στην ομάδα του ξεκλειδώνοντας την άμυνα του ΠΑΟΚ Τρίπολης με ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Το πρώτο επίσημο γκολ για την νέα αγωνιστική χρονιά έρχεται για την Τεγέα από τα πόδια του Χρήστου Καραμπέτσου και μάλιστα με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο!

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Καραμπέτσου κόντρα στον ΠΑΟΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.