Καραμανλής: Ουσιώδεις οι διαφορές μας από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στο Σκοπιανό

Καραμανλής: Ουσιώδεις οι διαφορές μας από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στο Σκοπιανό

Ιούνιος 16, 2018 - 17:02
3 σχόλια

Στη χθεσινή ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν καταπέλτης κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό και τη συμφωνία που φέρνει, παρέπεμψε με σημερινή του δήλωση, μέσω του γραφείου του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το Σκοπιανό, από το γραφείο του κ. Καραμανλή επισημαίνονται τα εξής: «Η ομιλία της κας Μπακογιάννη αποτυπώνει με ακρίβεια το πλαίσιο της πολιτικής της τότε κυβέρνησης για το θέμα των Σκοπίων, με κατάληξη το Βουκουρέστι, όπως και τις ουσιώδεις διαφορές της από την πολιτική και την τακτική της σημερινής κυβέρνησης».

(Φωτογραφία: EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ποιος ξέρει γιατί το γραφείο του κ. Κ. Καραμανλή επέλεξε την ομιλία της κ. Μπακογιάννη. Σύμπνοια στην εθνικόφρονα παράταξη της Ν.Δ.

Γράμμος, Βίτσι, Μακρυγιάννη, Μελιγαλάς, Φενεός... Η ΝΔ απουσιάζει από όλες τις εθνικές εκδηλώσεις Μνήμης που γίνονται στους τόπους θυσίας Ελλήνων Πατριωτών. Είναι «γιορτές μίσους» άλλωστε και η Νέα Δημοκρατία «τιμά τους αγώνες της αριστεράς»… Απούσα είναι βεβαίως και από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Φρόντισε όμως η ΝΔ να δηλώσει «παρούσα» στο… gay parade με επίσημη κομματική εκπροσώπηση, τον Αυγενάκη και λοιπούς.......

Αφού λείπει η Ν.Δ, Να στείλετε εσείς στο μπαρμπαρούση., και μετά να τον καταγγειλετε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.