Καραμαλέγκος ο «Αρσέν Λουπέν» του Αρκαδικού

Καραμαλέγκος ο «Αρσέν Λουπέν» του Αρκαδικού

Οκτώβριος 25, 2016 - 11:36
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε στην Λάρισα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ στρέφοντας την προσοχή του στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τους Μάχητές Δόξας Πεύκων το Σάββατο (29/10, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ δεν πήγαν καθόλου καλά τα πράγματα για την ομάδα της Τρίπολης έχοντας αρκετά προβλήματα και στις δύο άκρες του παρκέ με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να φθάνουν με αρκετή ευκολία στο ροζ φύλλο αγώνα.

Έπειτα από την συμπλήρωση των πρώτων τριών αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών ο ΣΕΦΑ βρίσκεται χωρίς ακόμα νίκη ωστόσο στις ατομικές κατηγορίες την εμφάνιση τους κάνουν παίχτες που φορούν την κυανόλευκη φανέλα.

Μετά τον Ευθύμη Τσακαλέρη στον τομέα τον μπλοκ και ο Γιάννης Καραμαλέγκος κάνει την εμφάνιση του στον πίνακα με τους κορυφαίους ''κλέφτες'' του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Ο νεαρός άσος του Αρκαδικού μετρά 7 κλεψίματα σε αυτές τις τρεις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, είναι πρώτος στον τομέα αυτό στην ομάδα του και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα μαζί με τον Οικονομόπουλο του Εθνικού έχοντας μπροστά του τους Μάζουρτσακ, Κουτρά και Γκαγκαλούδη.

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος διακρίνεται για την προσήλωση του στην άμυνα και για την ενέργεια που μπορεί να βγάλει μέσα στο παρκέ δείχνοντας από την αρχή πως παίρνει τον ρόλο του νέου Αρσέν Λουπέν της ομάδας του Αρκαδικού.

Αναλυτικά οι πρώτη πεντάδα των ''κλεφτών'' της Α2

1. Μάζουρτσακ (Καβάλα) 11

2. Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 10

3. Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 8

4. Καραμαλέγκος (Αρκαδικός) 7

5.  Οικονομόπουλος (Εθνικός) 7

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.