Καραμαλέγκος: «Χαρούμενοι που τα καταφέραμε»

Καραμαλέγκος: «Χαρούμενοι που τα καταφέραμε»

Μάιος 13, 2017 - 20:21
0 σχόλια

 Χαρούμενος για την παραμονή του Αρκαδικού και για το γεγονός πως η ομάδα πέτυχε τον στόχο της ήταν ο Γιάννης Καραμαλέγκος λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με το Ηράκλειο μιλώντας επίσης τις πολύτιμες εμπειρίες που κρατάει από την δύσκολη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καραμαλέγκος

Για την παραμονή και την νίκη: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Τα play out είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Στην Τρίπολη κάναμε δύσκολα το 1-0 και ήρθαμε εδώ και πνευματικά αλλά και σωματικά έτοιμοι για να κάνουμε το 2-0 και τελικά τα καταφέραμε. Στόχος ήταν να παίξουμε καλύτερη άμυνα από τον πρώτο αγώνα αφού σε αυτά τα παιχνίδια η άμυνα είναι αυτή που τα κρίνει. Πάνω σε αυτό το κομμάτι βασιστήκαμε, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας πιέζοντας σε όλο το γήπεδο, όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ για να τα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι κρατάει από την σεζόν: «Έχω να κρατήσω πάρα πολλά πράγματα από την χρονιά αυτή. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία σε πολλούς τομείς. Περάσαμε ιδιαίτερα δύσκολα πράγματα αλλά και καλές στιγμές. Δεν αξίζαμε να βρισκόμαστε στην διαδικασία αυτή των play out. Εμείς το κάναμε το λάθος όλοι μαζί αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι μπορέσαμε και σώσαμε την ομάδα».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.