Καπίγια: Στόχος η Ευρώπη με τον Αστέρα

Καπίγια: Στόχος η Ευρώπη με τον Αστέρα

Ιούλιος 19, 2019 - 17:09
0 σχόλια

Ο Ενέκο Καπίγια σε συνέντευξη του Ισπανικό μέσω δεν έκρυψε την χαρά του για την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας πως στόχος είναι η επιστροφή της αρκαδικής ομάδας στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ενέκο Καπίγια «Mundo Deportivo»:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος μ' αυτό το project. Πιστεύω ότι ήταν η ώρα να δοκιμάσω κάτι νέο, να αλλάξω κάτι στην καριέρα μου, να παίξω στην πρώτη κατηγορία και να είμαι σε θέση να παίξω στην Ευρώπη».
 
Πως ήταν η άφιξη στην πόλη;
 
«Πολύ θετική. Η πόλη είναι μικρή και ζεστή, έχει πολλά εστιατόρια, μπα, είναι πολύ όμορφα».
 
Για τη χρονιά που είχε ο ίδιος την περσινή σεζόν:
 
«Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μια πολύ θετική χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με το επίπεδο στο οποίο ήμουν όλη τη σεζόν, τα έδωσα όλα».
 
Για το ότι έφυγε από την ομάδα που ανδρώθηκε:
 
«Είμαι πολύ λυπημένος που έφυγα από το σύλλογο που μεγάλωσα και προπονήθηκα για 10 χρόνια, όλοι φιλοδοξούν να πετύχουν παίζοντας για το σπίτι τους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προχωρήσουμε».
 
Αν άξιζε περισσότερες ευκαιρίες στη Ρεάλ Σοσιεδάδ:
 
«Εχω δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσα, ώστε να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Ετσι, θα πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι και στον ΑΣΤΕΡΑ ώστε να πείσω και να πετύχω το όνειρό μου που είναι να να παίξω κάποια μέρα για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ειλικρινά, όμως, τώρα είμαι ευτυχής που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω αυτή τη σεζόν».
 
Ποιο είναι το όνειρο που θα ήθελες να έχεις ολοκληρώσει φεύγοντας από την Ελλάδα;
 
«θα ήθελα να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ο οποίος είναι να βρεθούμε σε μία από τις πρώτες πέντε θέσεις και να μπει η ομάδα στην Ευρώπη, που αποτελεί πρόκληση για τον Αστέρα τα τελευταία χρόνια».
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.