Κάντο όπως ο Αβίντογλου...(vid)

Κάντο όπως ο Αβίντογλου...(vid)

Μάρτιος 06, 2019 - 15:11
0 σχόλια

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν σε αυτόν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας είναι ο Λάζαρος Αβίντογλου του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, με την επιρροή του στην καλή πορεία της ομάδας του να είναι τεράστια.

Ο 37χρονoς υψηλόσωμος επιθετικός είναι ενδεικτικό ότι μετράει 6 τέρματα σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 σε 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Αρκαδίας, ενώ έχει μοιράσει επίσης και 6 ασίστ,  γεγονός που καταδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας.

Ο Λάζαρος Αβίντογλου στην νίκη των ερυθρολεύκων στο Λεωνίδιο κόντρα στον Μαντινειακό με 5-1 πέτυχε 2 τέρματα, με το τελευταίο της αναμέτρησης να αποτελεί δείγμα υψηλής ποδοσφαιρικής κλάσης και μεγάλης ευφυΐας όντας ασφαλώς και το πιο όμορφο του αγώνα.

Με μια καταπληκτική λόμπα που θύμισε γκολ άλλων κατηγοριών ο Λάζαρος Αβίντογλου έβαλε την σφραγίδα του χαρίζοντας στους φιλάθλους μια μαγική στιγμή που θέλουν να βλέπουν στα γήπεδα και αποτελεί τον ορισμό της ποδοσφαιρικής ποιότητας σε μία κίνηση.

Ωστόσο ο Λάζαρος Αβίντογλου στο παρελθόν έχει πετύχει κι άλλα τέρματα μεγάλης ποδοσφαιρικής δυσκολίας και ομορφιάς, όπως είναι αυτό στην τότε Δ' Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Στην αναμέτρηση του Αγίου Ιερόθεου με τον ΑΟ Μυκόνου ο Λάζαρος Αβίντογλου δίνει την νίκη με 1-2 στους νησιώτες με ένα φανταστικό αεροπλανικό τέρμα θυμίζοντας Μάρκ Φαν Μπάστεν, πετυχαίνοντας ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του.

Θα μπορούσε λοιπόν όλο αυτό να μοιάζει με "video 11 year challenge" αφού ο Λάζαρος Αβίντογλου μερικά χρόνια μετά στα Αρκαδικά γήπεδα αυτή την φορά βάζει ακόμα μία γκολάρα ως παίχτης του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Δείτε στα βίντεο το αεροπλανικό γκολ του Λάζαρου Αβίντογλου από τον αγώνα του Αγίου Ιερόθεου με τον ΑΟ Μυκόνου αλλά και το  γκολ με λόμπα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Λεωνιδίου με τον Μαντινειακό:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Κάντο όπως ο Αβίντογλου...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.