Κανουλάρχες

Κανουλάρχες

Αύγουστος 29, 2016 - 20:13
0 σχόλια

Την κάνουλα θα ανοίξουν και θα τρέξει το ρευστό οι τελικοί υποψήφιοι για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες σε μια διαδικασία που θα αρχίσει την Τρίτη και θα τελειώσει την Πέμπτη. 

Αν είσαι γενναιόδωρος κανουλάρχης, θα γίνεις και καναλάρχης.

Μια διαδικασία Big Brother, όπου κάθε υποψήφιος θα κλειστεί σε ένα δωμάτιο για 40 ώρες και αν θέλει να πάει τουαλέτα, που λέει ο λόγος, θα πρέπει να τα κάνει συνοδεία αστυνομικού.

Οι εννέα επικεφαλής των αντιπροσωπειών κάθε υποψήφιας εταιρείας θα πρέπει να είναι παρόντες από τις επτά τα ξημερώματα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης για να παραστούν στην κλήρωση για το ποιο δωμάτιο θα καταλάβει ο καθένας. Από τη στιγμή που θα εισέλθουν σε αυτό, δεν θα μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν με κανέναν τρόπο και με οποιοδήποτε πρόσωπο μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Το καλό: Επειδή οι υποψήφιοι είναι εννέα και οι άδειες τέσσερις, μια άδεια για έναν τηλεοπτικό σταθμό μπορεί να κοστίσει ακόμα και 40 εκατ. ευρώ, όταν, βάσει της διαφήμισης, στην Ελλάδα μια τηλεοπτική άδεια δεν αξίζει παραπάνω από 3-4 ψωροεκατομμύρια ευρώ.

Η απορία: Αυτοί που χρωστάνε τόσα χρόνια, θα πληρώσουν; Όχι, δεν τους υποχρεώνει κανείς. Οι εννεα υποψήφιοι είναι άφθαρτοι, αμόλυντοι, άχραντοι; Όχι, απλώς δεν είναι ο Μπόμπολας. Μια τρύπα στο νερό, μια διαγωνιστική διαδικασία που θυμίζει τηλεπαιχνίδι.

Η ευχή: Να μην πιάσει φωτιά στη Γενική Γραμματεία και πρέπει όλοι τούτοι να βγουν από το δωμάτιο.

Και όλα αυτά την ώρα που η ΕΡΤ θυμάται τη «μαύρη» της επέτειο και με ένα post έκλαιγε προχθές τους... νεκρούς της.

Ανάμεσα στη χούντα και στο Πολυτεχνείο, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Ούτε καν η λογική. Καλή επιτυχία στους εννιά και ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάποιος από αυτούς κλειστοφοβικός και πεταχτεί έξω τσιρίζοντας...

Πάντως η κυβέρνηση μια αγορα-φοβία την έχει...

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.