Κανονισμός για τον ελλιμενισμό σκαφών στο λιμάνι Άστρους

Κανονισμός για τον ελλιμενισμό σκαφών στο λιμάνι Άστρους

Αύγουστος 04, 2015 - 21:01
0 σχόλια

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 30/2015 Απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα "Εξέταση διαμαρτυρίας επαγγελματιών αλιέων Παραλίου Άστρους", αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Δέχονται την εισήγηση στο σύνολό της και τροποποιούν την υπ’ αριθμό 29/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως παρακάτω: 

Τα ερασιτεχνικά σκάφη που έχουν μήκος άνω των πέντε (5) μέτρων, θα ελλιμενίζονται από τον μικρό μόλο και προς τα δεξιά (νέο κρηπίδωμα έμπροσθεν του χώρου των καταστημάτων από «Ιππόκερο» μέχρι και «Καταφύγιο») και από την ράμπα ανέλκυσης/καθέλκυσης σκαφών και αριστερά προς τον προσήνεμο μόλο
Τα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη θα ελλιμενίζονται από την αρχή του υπήνεμου μόλου και κατά μήκος του (κατά βάση και όχι στις πλωτές εξέδρες), μέχρι του σημείου διαγράμμισης που ο φορέας διοίκησης του λιμένα θα ορίσει, αφού πρώτα καταγραφούν οι ανάγκες των υπαρχόντων σκαφών.

2. Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αριθμό 29/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προαναφερθείσας απόφασης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Ειδήσεις: 
Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.