Κανονικά στην Γ Εθνική ο Ερμής Κιβερίου

Κανονικά στην Γ Εθνική ο Ερμής Κιβερίου

Ιούλιος 18, 2017 - 10:46
1 σχόλια

Ο Ερμής Κιβερίου έπειτα από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Ιουνίου αποφασίστηκε να λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει το τοπικό πρωτάθλημα Αργολίδας και έτσι αναμένεται να βρεθεί στον όμιλο του Παναρκαδικού και του Λεωνιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Κιβερίου

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ερμή Κιβερίου θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18, έχοντας νέα και ισχυρή διοίκηση.

2. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας εισέρχεται ο διακεκριμένος στρατιωτικός ιατρός κ. Αθανάσιος Νταβέλος, επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου.

3. Πλήρης και αναλυτική παρουσίαση του σχεδιασμού της νέας περιόδου θα γίνει σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Κιβέρι, 17 Ιουλίου 2017

Εκ του ΔΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φτιάξτε πρώτα γήπεδο που παίζετε στο πλαστικό και αφήστε τις φανφάρες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.