«Κανόνι» στον ΕΦΚΑ από την ΚΕΔΗΤ - Σιωπή από Δήμο και Διοίκηση

«Κανόνι» στον ΕΦΚΑ από την ΚΕΔΗΤ - Σιωπή από Δήμο και Διοίκηση

Ιούλιος 01, 2019 - 11:58
8 σχόλια

Για ακόμα μία φορά, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τρίπολης βρίσκεται στη λίστα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΑΑΔΕ.

Η ΚΕΔΗΤ, η οποία χειρίζεται νευραλγικές υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου μας, όπως βρεφονηπιακούς σταθμούς και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», απασχολεί συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια την κοινή γνώμη με την «οσμή σκανδάλου» που πλανάται στον αέρα, αλλά και με την πεισματική άρνηση, παρά τις πιέσεις της αντιπολίτευσης, της διοίκησής της να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τα χρέη και το έλλειμμα.

Ακόμη, σημειωτέον ότι το πόρισμα για τα οικονομικά της Επιχείρησης έχει εκδοθεί, ωστόσο οι διοικούντες τον Δήμο τηρούν σιγή ιχθύος και δεν ανακοινώνουν τίποτα για τα αποτελέσματά του.

Σε κάθε περίπτωση, χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση και οπωσδήποτε ο Δήμος.

Η ΚΕΔΗΤ, λοιπόν, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΑΔΕ στις 28 Ιουνίου, χρωστάει: Βασική οφειλή ΕΦΚΑ 502.834,64 ευρώ, Συνεισπραττόμενα ΕΦΚΑ 86.359,37 ευρώ, Σύνολο οφειλής ΕΦΚΑ 589.194,01 ευρώ.

 


8 Σχόλια

Βεβαίως και πρέπει να βρίσκεται στους "μεγάλο" οφειλέτες και όχι απλά σε τίποτα ψιλικατζήδες.

Καλά ρε εδώ ο Κούλης χρωστάει 280.000.000 και τα χάπατα ετοιμάζονται να τον ψηφίσουν. Για 600.000 κάνετε θέμα?

Καλα κάνει και χρωστάει και εσείς την ξανα ψηφήσατε και βγήκε Τρίτη η κυρία πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ. Τώρα τι θέλετε να μας πείτε. Ρε ουστ απο εκεί τουρκοβλαχοι.

0,60

Λύσεις υπάρχουν. Δεν θέλησαν και δεν θέλουν. Άμεσα να σπάσει το απόρρητο και να δοθεί το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης στη δημοσιότητα. Να μάθουν οι εργαζόμενοι και ο κόσμος που πήγαν τα λεφτά. Άμεσα συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα δώσει την πρέπουσα λύση. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με 55 οικογένειες εργαζομένων.

Οποιος χρωστάει κλείνει. Απλά και καθαρά γιατί αν δεν κλείσει θα πολλαπλασιάζει το χρέος. Ας ετοιμάζονται να ψάξουν πολλοί για την επόμενη απασχόληση

Όταν όμως τα χρωσττούμενα αναφέρονται στο πόρισμα τότε δεν πρέπει να κλείσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.