Κανείς δεν ξεχνά τον Αρκαδικό

Κανείς δεν ξεχνά τον Αρκαδικό

Νοέμβριος 20, 2017 - 15:02
0 σχόλια

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου ο Αρκαδικός έδινε την μάχη του κόντρα στον Παπάγου στην Αθήνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και στο κλειστό του ΕΑΚ βρέθηκαν παλιοί γνωστοί για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Μάριος Τσέλλος, Μιχάλης Σπυριδάκης, Δημήτρης Πίνης και Γρηγόρης Τζατζάς έδωσαν το παρών στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της πρώην τους ομάδας δείχνοντας να μην ξεχνούν τον Αρκαδικό και το πέρασμα τους από την Τρίπολη.

Μάλιστα Τσέλλος, Σπυριδάκης, Πίνης και Τζατζάς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με ανθρώπους της ομάδας μέσα σε ευχάριστο κλίμα με τον Χρήστο Δεδούση τον φυσικοθεραπευτή του Αρκαδικού να πηγαίνει προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι 4 πρώην άσοι της ομάδας.

Για μια ακόμα φορά βλέπουμε παίχτες που έχουν φορέσει την κυανόλευκη φανέλα να μην ξεχνούν τον Αρκαδικό γεγονός που φανερώνει και πιστοποιεί το οικογενειακό κλίμα της ομάδας αλλά το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων της διοίκησης που καθιστούν τον ΣΕΦΑ σε κόσμημα για τον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.

Επίσης να σημειωθεί ότι στο κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου τον αγώνα με τους ''Στρατηγούς'' παρακολούθησαν και αρκετοί Αρκάδες όπου βρέθηκαν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Αρκαδικού αλλά και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ιωάννης Παπαπέτρου καθώς στον Παπάγου αγωνίζεται ο αδελφός του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.