Κάνει Ενωσιακό το γήπεδο της Νεστάνης η ΕΠΣ Αρκαδίας

Κάνει Ενωσιακό το γήπεδο της Νεστάνης η ΕΠΣ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 07, 2019 - 10:19
1 σχόλια

Η ΕΠΣ Αρκαδίας αποκτά πια το δικό της ποδοσφαιρικό "σπίτι" και ένα όνειρο πολλών χρόνων για την Ένωση μας παίρνει σάρκα και οστά με το γήπεδο της Νεστάνης να ετοιμάζεται να γίνει Ενωσιακό.

Αμέσως μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας υπογράφτηκε η συμφωνία μεταξύ του Προοδευτικού Συλόγου Νεστάνης και της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφορικά με το γήπεδο που πλέον περνάει στα χέρια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας.

Αυτό που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός και το πλάνο είναι το γήπεδο στο γήπεδο της Νεστάνης να πραγματοποιηθούν βελτιωτικά έργα και να τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας εντός του επόμενου διαστήματος.

Έτσι λοιπόν με την ολοκλήρωση των εργασιών το γήπεδο της Νεστάνης θα αλλάξει προφίλ και θα αποτελεί την έδρα των Μικτών ομάδων της Αρκαδίας ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιείται και να καλύπτει αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Αρκαδίας από σωματεία της περιοχής.

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας  βρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να ανακοινώσει  ότι χάρη στην ευγενική κίνηση του «Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης», ο οποίος προέβη στην παραχώρηση του απαιτούμενου χώρου για τη δημιουργία Ενωσιακού γηπέδου, υπεγράφη  στις 6 Φεβρουαρίου 2019 η σχετική συμφωνία, με την  οποία ουσιαστικά ξεκινά μια πιο συντονισμένη προσπάθεια  υλοποίησης του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Παρόλ ’αυτά θα ήταν λάθος να πιστέψουμε πως πρόκειται για ένα τετελεσμένο γεγονός καθώς απαιτείται όλοι οι σχετιζόμενοι θεσμικοί φορείς να συμβάλλουν στο μέτρο του δυνατού ούτως ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να υλοποιηθεί ένα έργο ιδιαίτερης  συμβολικής αλλά και πρακτικής αξίας τόσο για την περιοχή της Τρίπολης όσο και για το σύνολο του αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση

Ε.Π.Σ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.