Καναβέτας: Αξίζαμε την νίκη (vid)

Καναβέτας: Αξίζαμε την νίκη (vid)

Μάρτιος 18, 2019 - 16:11
0 σχόλια

Στο ότι άξιζε να φύγει νικήτρια από την Μεσσήνη η ομάδα του στάθηκε ο Γιώργος Καναβέτας μιλώντας λίγα λεπτά μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Πάμισο στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για τον "τελικό" όπως τον χαρακτήρισε της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με τον Πάμισο: Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι ωστόσο στην συνέχεια βρήκαμε ρυθμό. Πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να βάλουμε ένα γκολ και θεωρώ πως θα μπορούσαμε βάση εικόνας να κερδίσουμε. Την επόμενη Κυριακή παίζουμε έναν τελικό στην έδρα μας όπου με νίκη μένουμε και μαθηματικά στην κατηγορία.

Για τον αν έπαιξε ρόλο η απουσία του Θανάση Στάικου από τον πάγκο: Ο προπονητής μας είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες. Είμαστε μια σοβαρή ομάδα που δουλεύουμε πάνω στο πλάνο και ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας.

Για το αν η Τρίπολη είναι το όπλο του εφετινού Παναρκαδικού: Στην έδρα μας πραγματικά είμαστε πολύ καλοί. Εκτός έδρας έχουμε κάνει καλά παιχνίδια όμως δεν τα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε. Στην Τρίπολη κάνουμε καλά παιχνίδια και αυτό το έχουμε δείξει με τις νίκες που έχουμε κάνει.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ( 0 - 0 ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (17/03/2019)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.