Κάν' το όπως ο Ερντογάν...

Κάν' το όπως ο Ερντογάν...

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 17:06
2 σχόλια

Η ταινία λεγόταν "Κάν'το όπως ο Μπέκαμ" αλλά εδώ θα σχολιάσω την πολιτική επικαιρότητα. 

Το πόσο αγχωμένος είναι ο Πρωθυπουργός, φάνηκε από τις κινήσεις πανικού και τα τηλέφωνα σε όλους τους Διευθυντές καναλιών για να μην δείξουν την ομιλία του Τσίπρα; Είδε και τα αποτελέσματα με τον Χωμενίδη να παραιτείται από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, καταγγέλλοντας ευθεία κυβερνητική παρέμβαση.

Προφανώς τον άγχωσαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Ειδικά η πρόσφατη της εταιρείας Metron Analysis δείχνει στην πρόθεση ψήφου: ΣΥΡΙΖΑ 23%, ΝΔ 20,4%, ΚΚΕ 5,6%, Χρυσή Αυγή 5,3, Ποτάμι 4,8%, Ελιά 4,6%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,0%, ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,4% ... και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει μεγάλη διαφορά στην παράσταση νίκης. Τουλάχιστον ο κ. Σαμαράς εξακολουθεί να είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός με 33% έναντι 18% του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν φαίνεται να πείθει ακόμα και κρίνεται και αρνητικά και για τους μελλοντικούς του χειρισμούς ως προς το χρέος, αφού τον εμπιστεύεται μόλις ένα 25%. 

Όμως οι τεχνικές αυτές θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές της πρόσφατης Ελληνικής Ιστορίας ...αλλά βαρέθηκα και εγώ να λέω τα ίδια και τα ίδια για τη Χούντα. Και έτσι θυμήθηκα τον πανικόβλητο Ερντογάν που τώρα προσπαθεί να ελέγξει όλο το διαδίκτυο της Τουρκίας για να μην του ασκούν κριτική και βγάζουν τα άπλυτα του στη φόρα. Ε, λοιπόν Αντωνάκη είσαι ένα βήμα πριν φτάσεις στο επίπεδο του Ερντογάν. Ποιό είναι το επόμενο σου βήμα; Θα δόσεις και λάπτοπ και ιντερνετ στο κόσμο που πεινάει (από το κοινωνικό μέρισμα) και θα επιτρέπει μόνο να βλέπουν και να διαβάζουν ότι λες εσυ; Θα αλλάξεις και τον εκλογικό νόμο με τον Βαγγέλη που είναι μανούλα στο Συνταγματικό δίκαιο; Και μετά θα μου πεις τι; Ότι δεν αντιγράφεις τον Ερντογάν;

Το σχόλιο του Σωκράτη

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

ραγιαδες γιναμε σε σωκρατη. ο σαμαρας τα εχει χασει και αρχισε τις επιθεσεις σε τσιπρα απο το πρωι μεχρι το βράδυ.

Δεν μπορεί ο σαμαράς να ελέγχξει το ιντερνετ. Αν βγάλεις τον Έλληνα από το Facebook θα πέσει η κυβέρνηση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.