Καμπόσος: Όταν παρέλαβα το Άργος ήταν τουρκοχώρι (vid)

Καμπόσος: Όταν παρέλαβα το Άργος ήταν τουρκοχώρι (vid)

Νοέμβριος 19, 2019 - 18:41
0 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για τις εκλογές στην ΠΕΔ Πελοποννήσου για τα οικονομικά των Δήμων και για το δήμο Άργους-Μυκηνών.

Ο δήμαρχος  ευχαρίστησε όλους όσους τον ψήφισαν στις χθεσινές εκλογές στην ΠΕΔ, και  ανέφερε: '' Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να δημιουργήσει προβλήματα στους δήμους θα συγκρουστούμε και αυτό είναι δεδομένο και ας το πάρουν λοιπόν απόφαση  ότι εγώ δεν είμαι καλός εχθρός,είμαι επικίνδυνος γιατί δεν με κρατάνε από πουθενά.

Η τακτική μου δεν είναι να συγκρουστώ αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω.

Το 2014 είχα βγει δημόσια και είχα πει  στον κόσμο να στηρίξουν τον Πέτρο Τατούλη.

Ο Πέτρος Τατούλης όμως ούτε για το Μουσείο έδωσε την δέουσα προσοχή ούτε  για τα σκουπίδια.

Στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου την εκλογή του Παναγιώτη Νίκα.

Εγώ δεν είμαι δεδομένος για κανέναν, φίλους θέλω, πολιτικούς συμμάχους θέλω για να πάει μπροστά ο τόπος μας και από το μετερίζι του προέδρου να πάει μπροστά η περιφέρεια. Αν έχουμε τον ίδιο στόχο θα είμαστε αγαπημένοι.

Οι ξεροπόταμοι πνίγουν το Άργος, δεν είναι στην δικαιοδοσία τη δική μου όμως, ανέλαβε ο Τατούλης με τον Χειβιδόπουλο να φτιάξουν την κοίτη του ποταμού Ξηριά και δεν την έκαναν.

Σήμερα έχει τη διάθεση ο Νίκας να το κάνει; Περιμένουμε αποτελέσματα.

Παρέλαβα ένα Άργος, το οποίο και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, ένα Τουρκοχώρι ήταν το Άργος, τι ήταν; είχε κέντρο; τι είχε;  τίποτα δεν είχε, τα παιδιά μας ντρεπόντουσαν να πουν από που είναι και σήμερα καμαρώνουν και βγάζουν φωτογραφίες''.

ΠΗΓΗ: argolidaportal.gr, Φωτογραφία - Βίντεο Βασίλης Παπαδόπουλος, EUROKINISSI

Video: 

ArgolidaPortal.gr Καμπόσος: θα συγκρουστούμε με τη κυβέρνηση αν δημιουργήσει προβλήματα στους δήμους


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.