Καμπάνια κατά του διχασμού ξεκινά η ΝΔ

Καμπάνια κατά του διχασμού ξεκινά η ΝΔ

Αύγουστος 13, 2017 - 18:02
2 σχόλια

Σύνθημα «Είμαστε όλοι Ελληνες»

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στην ηγετική ομάδα της ΝΔ από την αυξανόμενη ένταση του διχαστικού λόγου που έχουν προτάξει στην κυβέρνηση ως βασική πολιτική προτεραιότητα.

Στελέχη της ΝΔ δεν κρύβουν ότι η ρητορική αυτή βρίσκει ανοιχτά αυτιά σε ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας λόγω της εξαιρετικά άσχημης κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει εδώ και επτά χρόνια.

Για τον λόγο αυτό, ο Κ. Μητσοτάκης έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο «πατριωτικής» στρατηγικής που έχει στόχο να ακυρώσει συνθήματα « εμείς και οι άλλοι» . «εμείς κάνουμε κάποια λάθη αλλά οι άλλοι έκλεβαν», «εμείς με τους φτωχούς και οι άλλοι με την ελίτ» , « οι αμόλυντοι αριστεροί και η κακή δεξιά» κλπ.

Με στοχευμένες περιοδείες και επισκέψεις, ο Κ.Μητσοτάκης θα επαναλαμβάνει οτι «είμαστε όλοι Έλληνες» ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν οριστικό τέλος σε όσους φέρνουν ξανά μπροστά τις μνήμες του εμφυλίου και θέλουν να διχάσουν τον λαό στρέφοντας τον ένα κατά του άλλου κοιτάζοντας στο παρελθόν.

(ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Με άφησε άφωνο το παραπάνω δημοσίευμα. Κλονίζεται ο νους στην προσπάθεια να καταλάβει το μέγεθος του παραλόγου. ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ! Μόνο σε ηλίθιους απευθύνεστε;

Καλά ρε παιδιά αφού είμαστε όλοι Έλληνες, εσείς γιατί φέρατε & ψηφίσατε τα απεχθή μνημόνια φυλακίζοντας την Ελλάδα; Το δούλεμα πάει σύννεφο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.